Здравейте може ли да добавите линковете за сериалът No tail to tell (2026)
За теглене онлайн Линк. Линк.
За гледане онлайн Линк. Линк. Линк.
Теглене със руски субтитри Линк.
Благодаря предварително!
Хареса ми доста,но определено на моменти ми дойде много психарско и брутално.Специално моментите с родителите на главно действащите деца.
А идеята да заплетат църковното с генетиката,си е направо адски извратено.Колкото повече се разкрива историята толкова по-потресен оставаш от идеите,желанията и действията на хората.
Актрисата Yum Jung Ah пък изигра толкова брутална и апатична личност до самия край,че на финала много се изкефих на развръзката.Показаха историята и за да смекчат малко нещата,но това по нищо не я оправдаваше.
DEX и той беше адски хладнокръвен до самия край ! Евала му правя.Все очаквах на моменти да се откаже,но пича е железен и не предаде принципите си до самия край,дори и грешни.
Екшън сцените бях много готини,дори и леко пресилени на места.
Гледа се на един дъх !
Препоръчвам ! Но имайте предвид че е 18+
Интересен елемент:
п.с. @bealonenomore @snowmoon Ако съм нарушил някоя точка от правилата в Offtopica,моля коригирайте и ме извинете.
Днес ще имаме среща на клуба.
Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан.
24 януари (събота)
16:30 ч.
Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2
Вход свободен
С български субтитри, подготвени от нас
Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието.
Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.