Jump to content

lukreciana

Потребители
 • Content Count

  3,055
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

lukreciana last won the day on December 2 2020

lukreciana had the most liked content!

Community Reputation

2,892 мочи

5 Followers

About lukreciana

 • Rank
  Азиатски Бог
 • Birthday April 10

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Добрич

Contact Methods

 • Skype
  lukreciana

Recent Profile Visitors

8,655 profile views
 1. Момичета, Е2 къде е? Много интересно начало? Намерих го онлайн, благодаря!
 2. Момчето е огън, в 12-ти особено! Конкурент на Дедо по страшни погледи, но отправени точно в целта.
 3. Толкова красавци и красавици накуп. Още един се замеси. Главният хвърля такива убийствени погледи, че всички се отказват, което му е и целта. Сега идва ред на арт-директора. Дотук съм. Другите довечера ще гледам. Приятеля на бодигардчето-шеф е също супер готин. Пък дъщеричката -толкова устатна сладурана. Отношенията и споровете им с приятелката на главната просто са върха.
 4. Още тогава го гледах. Беше доста пикантно. Съгласна съм с твоето мнение ukio.
 5. Четири има, даже сега ще гледам четвъртата. И аз май нещо за русалка четох. Защо пък не и фантасмагории. На мен ми харесва малко приказно да е. Сериозна тема с приказно.
 6. Главната не ми допадаше отначало, но с напредване на сериите, все повече и повече я захаресвам. Шматка и половина. Главния е супер готин, харесвам си го, хвърлила съм му око и от други сериали. Тук е чар и сладък, и забавен. Весело сериалче. Че е клише, клише е. Но има целувки, не са кой знае колко страстни, но има. Препоръчвам на Китито и за отмора. Опашлетата на главната са сладки и чаровни също.
 7. Този сериала е от типа който харесвам и то много. Сериозни мъже. Видях как наистина се уважава една жена. Главния веднага ме спечели, с опорите лице в лице. Не ги броих, но потта която се стичаше по лицето му казваше всичко... Препоръчвам. Китито може да го почва. Този е сериозен, а другият който ще й препоръчам супер забавен. Сега отивам там да пиша и го препоръчам.
 8. Аз също съм го загледала този. Чакам превода на рускините. Скоро не съм проверявала, но държи интереса. Фантастика ли има, с тез рачета и морски обитатели, които й говорят или ми се е сторило? Добре им се получава играта на главните.
 9. То щот корейските са много умни, японските и те си имат кусури, пък за тайландските да не говорим. Ако решим да мерим с умомера, направо ще се откажем от гледането. Истински издържаните, стойностни и отлични във всяко едно отношение филми не се гледат всеки ден. Ежедневно гледаме това което ще ни развлече, разсея, зарадва, забавлява... Дори да е с безброй кусури за околните("посредствен сериал"), можем да харесваме и искаме да сме с някого(него) всеки ден("тъпо") , защото сме безумно влюбени, без обяснение("нелогично). После може да не го харесваме, да открием недостатъците му,
 10. Нямат равни. Страхотен тандем са втората двойка. Тя не е красавица, но с крак компенсира, еле като го вдигне... Да не си насреща, а за светкавичната хватка да не говорим. Чудя се, в едни сериали се изяждат, а в други, като с Баладата-тотално нищо. Раба и Лео не само не си подхождат(Лео си играе супер, Раба добре, но не ги възприемем някак, а и няма нито една целувка, само плахи прегръдки, и намеци за целувки с птички. Да кажеш някой обвързан от тях-няма; или го вземат за малолетен Лео.... Смешна работа! Има нещо, но не е цензура, определено... Или може би не за всички двойки, за кои обаче ми
 11. Актрисата е симпатична, ама много дребничка и с тез гащи с които се развява през по-голямата част от сериал, хич не ме убеждава че завладява сърцето на прекрасния и сериозен борсук, Принца на бял кон-Алън. Гледам и в живота сериозен, една стара любов , с която и детенце си имат. Дано не ме разочарова и си остане сериозния чаровник, който познавам като такъв и от сериалите му. Попрочетех нещичко из биографията му, професионален тенисист на маса е бил, но се отказва заради контузия. Също и дебютант в китайско-южнокорейска момчешка група, но напуска през 2014 г. поради неизвестни причини.
 12. Ми то ясно. Не съм о-чудена. Той не е от мирните, за нея не знам.
 13. Е, не съм против, има си харизма момчето, но веднага главна роля... И главната пак бродира... И е много сладка...
 14. Главната не ми хваща окото, да ме прощава. Заради главния ще изгледам една две...
×
×
 • Create New...