Jump to content

lukreciana

Потребители
 • Posts

  3,506
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

lukreciana last won the day on December 2 2020

lukreciana had the most liked content!

About lukreciana

 • Birthday April 10

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Добрич

Contact Methods

 • Skype
  lukreciana

Recent Profile Visitors

11,771 profile views

lukreciana's Achievements

Азиатски Бог

Азиатски Бог (10/10)

3.8k

Reputation

 1. Благоуханна, не гледаш ли Пинокио и тук? Много приятен сериал и приятни двойки. На Пинокио много добре му се получават нещата, както винаги убедителна и сладка игра, Отиват му такива роли, то и аз в други, освен офис-драми не съм го гледала. Но и играта му игра, и погледите-погледи и целувките-целувки. Всичко е на ниво. Браво!
 2. Ха-ха,разбрах за какво е омразата,ако може така да се каже.
 3. Учител, с благородно потекло. Съветник на Негово Величество. Поне това го играе в сериала.
 4. 30 пo 5 ужасяващо. Бях наточила зъби да го гледам, Обаче тези 5, па и по-малко ме отказаха, Дано се намери добра душа да ги събере в едно,както с другите късички сериали, Лазке, ако намериш, когато намериш, метни моля! Засега го отлагам. Направи темичка на този, щот аз почвам да го зяпам , е не е задължително. И него когато тогава.
 5. Такова цупене и неразбиране. Усложняват си живота, че и нашия. не й казал, не рабрала. Да има уж интрига, ама накрая разочарование. Все пак интелигентни хора. Оня ръбатия недораслек, ГГ голямо мислене, света се върти само около него. Остава едната хубост да гледаме. Те племенницата и професара, се разбраха, ония-не. Още колко серии ще се гърчат и цупят не знам. То явно ще се съберат, ама да късат нервите на зрителя, на!
 6. Ще има и още един красавец. С него май нещата ще са по-сериозни. Аз съм на 17-та все още. Гледам успоредно и историческият й, с Линхъ. Преди време имаше слухове, че са гаджета с него, но сега не виждам да се споменава. Ха-ха, той и Дилан си сменят партньорките в сериалите. Симпатяги.
 7. Дам... Един от най-добрите малчовци в момента. Не си го гледал в исторически. Мога да ти предложа един.
 8. Започна сериала на сладурчето. Изглежда добре. допадат ми такива сериали за генерали. Wonderland of Love
 9. Не ми харесва, че Бай Лу го преследва. То уж заради интерес, но... Приятелката на главната, племенницата и двамата приятели на главния, както и секретарят, симпатяги. Дилан, да ме прощва, в този сериал някак ми се губи и с визия,и с игра донякъде...Харесват ми второстепенната и третостепенната двойка, племенницата на Дилан с младия професор. Да видим дали ще я заформят...
 10. На това също съм му фърлила око. Малко рекламно ми изглежда, то и сериалчето е марково, де. Малко ли фотосесие, Парижки моди и на какви ли още не, се врътка Симончо със стилните и елегантни костюми, предимно в тъмни нюанси.
×
×
 • Create New...