Jump to content

kandala

Покровители
 • Content Count

  2,252
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

kandala last won the day on April 25

kandala had the most liked content!

Community Reputation

3,835 мочи

3 Followers

About kandala

 • Rank
  Небесен император
 • Birthday 08/26/1975

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  EXO Planet
 • Любими филми
  Изкуплението Шоушенк

Recent Profile Visitors

1,867 profile views
 1. Ужасно много се радвам за Джой. Полека лека Red Vevet се превърнаха в любимата ми женска група и ценя всяка добра новина за тях поотделно или заедно. Тук Soompi също ни известяват за албума. Фен се е постарал да създаде видео с някои от най-добрите вокални изпълнения на Joy,
 2. Помните ли, че преди време продуцентът на Love Shot - Marz, беше обещал, че при достигане на 400 млн. гледания на видеото ще направи подарък на EXO-L? Получихме го. Удържа си на думата и в лайф в Инстаграм пусна това - демо вариант на Love Shot (версия 4). Какво ще кажете? Имаме и малко снимки от Ишинг за CHAUMET. Ъпдейт от Туитъра на Voice Tunning с кратки сцени зад кулисите на записа на HURT.
 3. Иууу-туп Карина Уинтър Нингнинг Джизел
 4. Джемин се изявява като фотограф. Туитър акаунта на NCT Dream публикува серия от снимки, които е направил на другите мембъри. Справя се добре. Кой знае, може да ни изненада с изложба след някоя и друга година. (постнали са и други снимки, не само негови) И самият фотограф.
 5. Темин Хайде, да идва 18.05, че да ни довърши.
 6. Ъпдейт със Сехун в Инстаграма на GLAM Lelaki. Фотосесия за DIOR Есен 2021. И нещо неприятно. Албумът Don't Fight The Feeling ще има само две версии (без индивидуални). Жалко. Голяма част от феновете си закупуват всички корици, а още-по неприятното е, че информацията илиза след като дадоха надежда на много EXO-L, че ще могат да разширят колекциите си. ПРОДЪЛЖАВАМЕ деня с нещо далеч по-хубаво. CATMAN, китайския филм с участие на Сехун, най-сетне ще има своята премиера в Китай. Това ще се случи скоро (очаква се датата), а мястото е платформата iQi
 7. Темин ни информира за любовния живот на мениджъра си. Вече не е "ному лонли мен", а "бизи, бизи" (тоест зает). TikTok 'ма много е сладък Темин. Ще ми липсват ъпдейтите му по тази и други теми.
 8. Бързо оздравяване на Джеджонг! И нещо старо, но златно. Ненапразно тези петимата са във всяка една класация за гласове на к-попа сцената. Надявам се скоро да ги чуем (кои дуо, кои соло) с нови проекти!
 9. Колаборацията HURT на Бекхьон Х Сомунтак е #1 в класацията K-Rock Genious Korea. Както Genious Korea описват песента "Тя е част от VOTIZ - специален проект подчертаващ връзката между учителите и техните ученици, чрез музиката." Междувременно специалният албум на EXO - Don't Fight The Feeling, дебютира като #1 в дневната класация за продажби на Ktown4u, с над 14 000 предварителни поръчки.
 10. Момичетата с аватарите Нингнинг Джизел Уинтър Карина
 11. Отново от днес. Ипзълнението на Ridin с участието на Марк Както и любимата ми BOOM. СТРА-ХОТ-НИ
 12. Ехааа Скоро очакваме да видим Дримчетата в Studio CHOOM Усмивка! Зеле! Щрак. И поотделно Хечан Джено Марк Ренджун Ченлъ Джемин Джисонг
 13. Малко клипчета от днешното шоу на NCT Dream Dive Into You В спойлера още две.
 14. Специалният албум Don't Fight The Feeling ще излезе на 7 юни. Предварителните поръчки започват от днес. Чудех се, търсех какво чудо е това специален албум, но така и не разбрах. Говори се, че ще включва соло песни и от събюнити, което всъщност си очакваме. Тези корици са създадени от фен, доколкото разбрах,- по една на всеки от членовете, вкл. Лей и войниците - Его ги, да им се порадваме, че отдавна ги чакаме.
 15. Ами точно това правят EXO преди с Obsession, сега с DFTF. Да, завръщанията не са два пъти в годината (легендите говорят, че е имало такива години ), но вече втори албум групата издава с непълен състав. Да не говорим за солата им. Ужасно съм горда с тях. Страхотна музика правят и заедно, и поотделно, и с извинение трябва да си глух и сляп, за да отречеш създаденото през годините. Иначе да, врим и кипим, но виждам, че не само ние EXO-L, а и хора от бранша. Както Сънгмин от Stray Kids например, който казва: "Боговете на к-попа се завръщат." Или World Music Awards, които написаха в
×
×
 • Create New...