Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Night Has Come | Май никой не го е взел, дано да го видим с бг превод. Много ще се радвам!
 3. Искам да попитам нещо. Относно концертният филм BTS: Yet to Come" който се излъчи по Prime video. Не знам дали съм разбрала правилно,но това продължение на концертът от октомври 2022 ли е,или отделен концерт? Аз го изгледах този новият от 9 ноември. Беше адски добър,както винаги.Много емоционален и много красив. Чудя се дали и него ще го дават по родните кина.Случайно ако го дадат,пак с удоволствие ще го изгледам и в киното Благодаря предварително за отговорът
 4. Любов от пръв поглед - така най-добре мога да опиша впечатлението си от първите епизоди. Има динамика, страхотна игра от страна на актьорите, побиват ме тръпки на моменти или се хиля като луда на други, от всичко си има. Ама как мразя да гледам текущи сериали само
 5. @vivivan заслужава приз за най-много участия в шантави филми и сериали. Иначе кадъра с количката, чорапогащника и токчетата спокойно може да мине за реклама на черния петък
 6. @felicytiИ аз се ококорих, като я видях фотосесията, ама после се замислих - колко "нормални" филми и сериали има той, как да не са шантави и фотосесиите му Обаче отново му се размина златна статуетка - беше номинираните за главна мъжка роля на тайванските награди Golden Horse Awards - за ролята си във филма Marry My Dead Body (2023), но не успя да вземе наградата.
 7. За Vogue Taiwan. Странна концепция... кадрите с педикюра са , ама то и на снимката с чорапогащника и токчетата това ми беше реакцията. Едит: И един стар кадър за ELLE Taiwan, защото ме кефи котито!
 8. Малко стара, но много внушителна фотосесия на двамата главни за ELLE Taiwan.
 9. Още не съм чел статията, но по името на препратката ми е ясно, за какво се говори. Ще започна с мръсните практики. Живеем в конкурентно общество и това е начина да пробиеш. Всеки сам решава до къде го пуска съвестта. Няма да легнеш на продуцента? Няма да излезеш на сцена. Така седят нещата. И това изобщо не е само на изток и само за популярната песен. Писах нещо преди малко, не ми се повтаря. Всяка мръсна практика от всеки тип е добре дошла, за да издрапаш. Ако не си готов, теб те няма. Разбира се, винаги има родени под щастлива звезда или с богати спонсори (родители евентуално). Но това е рядкост. Затова го гледаме по филми, защото почти не се случва, а на всички ни се иска. Сега за чистите практики, осемнадесет часа на ден и другите дела. Бях обещал да разкажа една случка, която така и не разказах. Може някой път да я напиша в Gangnam beauty. Предполагам има такава тема. Едва ли няма. Има теми за някакви неща от две и пета година. Тук ще го нашиша вкратце. Имах повод преди около година да се запозная с последното творчество на Psy. Всъщност тогава разбрах причината да е известен, освен очевидната Starcraft. А и е доста свързано, с това, което ще кажа. Преглеждам си първите пет предложени песни от търсачката. Едната гледам с някакъв си Suga. Викам — Ами нека го видим. Като са толкова известни тия момчета да разбера могат ли нещо. Щото в заглавието на песента пишеше в скоби от коя група е. Ще го карам набързо. Почва песничката. Стандартна някаква обстановка в стил уестуърн. Музичката доста прилична, професионално направена. Усещам, че ме подготвят за нещо, явно ще да е припева. Припева влиза силно, но той продължава да ме надъхва, ясно е, че не е кооминацията. В един момент музиката спира. Тук прескачам малко. Suga казва — здрасти негро (yеah nigga) и ми оставя половин секунда. В този момент съм изтръпнал. Брат, тук следва нещо неочаквано. Цялото участие на въпросния Suga в песничката беше тридесет секунди. Но този човек разтовари със самосвала. Някой, който не е точно добре запознат (сиреч, който не се занимава професионално) ще рече, че просто е вкарал един речитатив. Ако човек си пусне субтитрите, ще види, че е и плосичък, твърде стандартен. Но начина по който го направи, ми отвя главата. Има твърде много показатели, кой речитатив е добър и кой посредствен. До този, който чух от Suga, смятах, че е невъзможно от човек. Сякаш робот го направи. Закова го. Това са онези осемнадесет часа на ден. Да докараш техника до съвършенство. Да направиш неща, които другите не могат.
 10. Изгледах го. Страхотен е! Не съм по музикалните филми и сериали, но този не е за изпускане. Не знам как не е взет за превод просто! Доста емоционални моменти, комедия и романс (и двете двойки са много сладки)! Много въздействаща актьорска игра, даже когато използваха езика на жестовете. Докосна ме. Последният епизод беше доста сълзлив (щастлив край е, някой да не си направи грешно заключение). В началото вървеше малко бавно, докато ни въведат в историята на главния герой (Eun Gyeol), и така "хубаво" мешаха сцените с миналото и бъдещото. Успях да се ориентирам, тъй като знаех кой кого играе от клипове в Инстаграм.
 11. Работи се по превода със сигурност – когато момичетата имат възможност, ще ги приключат и ще ги пуснат. Бяха споменали, че ще пуснат двата епизода наведнъж, така че имайте още малко търпение.
 12. Чета Чо Джонг Сок и добавям в „Планирани“... Вече съм зарибена, а дори не съм прочела резюмето . Ще се гледа!
 13. На 20 декември планираме коледно истърнспиритско парти. Пишете кой ще идва, за да имаме идея за бройката. Кувертът ще е около 40 лв. Подробности по-късно.
 14. На 18 ноември в "YouTube" каналът "BANGTANTV" беше качено видео отвеждащо ни зад кулисите на промоциите на първия соло албум на V, "Layover". "BTS' V reveals behind - the - scenes footage from "Layover" music show promotions" V "Layover" Music Show Promotions Sketch ***************************************************************************** Ето го и декемврийското видеопослание от Jin в което той отбелязва рождения си ден в типичния за него стил!!! [n월의 석진] Message from Jin : Dec 2023
 15. Sejak (세작, 매혹된 자들) Страна: Южна Корея Също така известен като: Sejak, Maehokdwen Jadeul Период на излъчване: 2024 – Януари - 21 до 2024 – ?– ? Време на излъчване: Събота – Неделя 21:20 Жанр: Исторически, Романс, Мелодрама, Политически Канал: tvN Епизоди: 16 Режисьор: Jo Nam-Kook (The Good Detective, Untouchable, Last, Golden Empire) Сценарист: Kim Sun-Deok (The Crowned Clown) Субтитри: Участват: Cho Jung-Seok като Lee In Shin Se-Kyung като Kang Hee-Soo Lee Sin-Young като Kim Myung-Ha Park Ye-Young като Court Lady Dong Son Hyun-Joo като Kang Hang-Soon Choi Dae-Hoon като Lee Sun Cho Seong-Ha като Kim Jong-Bae Lee Gyu-Hoe като Park Jong-Hwan Yang Kyung-Won като Yoo Hyun-Bo Jang Young-Nam като Queen Mother Park An Si-Ha като Queen Kim Kang Hong-Suk като Joo Sang-Hwa Na Hyun-Woo като Choo Dal-Ha Han Dong-Hee като Hong-Jang Song Sang-Eun като Jageunnyeon Резюме: Сериала описва жестоката любовна история на крал Yi In, който е в политическа криза, борейки се за трона, и Kang Hee-Soo, шпионин, която се обръща към Yi In за отмъщение, но в крайна сметка започва да изпитва чувства към него.... Епизод 1 – 21 Януари 2024г.
 16. Колкото и в Европа да не ни се вярва и еднополовите отношения да не се срещат толкова често, въпреки толерирането им напоследък, на Изток този вид отношения са норма. Официално ги заклеймяват, но задкулисно всичко си е както в по-стари времена. Така че не само момичетата, момчетата също са принуждавани.
 17. What the Hell Is Love (地獄里長) Страна: Тайван Също така известен като: The Attorney and The Gods Година на излъчване: 2023 – Юли – 08 до 2023 – Септември– 09 Време на излъчване: Събота 21:00 Жанр: Фентъзи, Мистерия, Комедия, Екшън Канал: PTS, SETTV Епизоди: 20 Режисьор: Chu Yu Ning Субтитри: Английски Участват: Lin Zhe Xi като Luo Yi Fan Chen Bai Xun (陳柏勳) като child Yi Fan Vera Yen (嚴正嵐) като Chao Nuan Zheng Ren Shuo като Wen Wei Ren People around Luo Yi Fan Stone Yang (楊傑宇) като Fang Xiao Wu Zhu Sheng Ping като Liao Mei Juan Lotus Wang като Luo Chen Feng Jiao Daniel Chen (陳大天) като Lian Da Feng People around Chao Nuan Yvonne Cheng (鄭怡) като Chuang Li Ling Ada Pan като young Li Ling Резюме: Luo Yi Fan, горещата глава на селото, който вижда призраци в 5:20 всяка вечер, и Chao Nuan, начинаещ адвокат, която вярва, че законът носи честност и справедливост, срещат представителният елитен адвокат Wen Wei Ren, и серия от неочаквани случаи започват да се случват един след друг. Наред с конфликта и диалектиката между „Вяра в Бог“ и „Закон“, различни странни и неразгадани случаи чакат да бъдат разрешени. Постепенно изплува и огромната тайна, скрита сред тримата… Свали Онлайн с англисйки субтитри
 18. Много интересна и ценна статия (жалко, че само имената на корейците все още не могат да изписват правилно в родната преса) за всички, които искат да разберат, на какво са подлагани айдълите на изток. Подобни проблеми има и в Япония, където наскоро излязоха новини, свързани с една от най-големите им агенции за таланти - тази на Джонитата (в нея обучават само момчета, но това не пречи да бъдат подлагани на тормоз). По този повод се сетих за един филм, копродукция между Япония и Корея, който показва точно тази страна на корейската поп индустрия и по-специално на момичетата, които не биват избирани да станат певици и отиват на бунището - Азиатският ангел. Миналата година японците правих дорама за създаването на една айдъл група.
 19. Devils (악마들) Страна: Южна Корея Също така известен като: Akmadeul Премиера: 05 Юли 2023 Времетраене: 104 мин. Жанр: Трилър, Мистерия, Криминален Режисьор: Kim Jae Hoon Субтитри: Английски Участват: Jang Dong Yoon като Cha Jin Hyuk Oh Dae Hwan като Choi Jae Hwan Jang Jae Ho като Kim Min Seong Choi Gwi Hwa като Gwi-hwa Choi Son Jong Hak като Lee Jae Cheol (Psychopathic killer) Shin Seung Hwan като Seok Man Резюме: Изгубил колегата си, който също е бил негов зет от сериен убиец преди две години, детектива от отдел „Убийства“, Jae Hwan не успява да сдържи омразата си към него и се впуска с главата напред в преследването на бруталният убиец. Той най-накрая се изправя лице в лице с убиеца Jin Hyuk, но в разгара на преследването те претърпяват инцидент. Събуждайки се в болница, Jae Hwan разбира, че тялото му е сменено с това на убиеца. За да защити семейството си и да разкрие тайната на смяната на тялото, той започва отчаяно преследване… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
 20. Филм с Джун Джун и Хана Сугисаки се задава на 1 март догодина - "52 Hertz No Kujiratachi". Базиран е на новела на Мачида Соноко.
 21. Last week
 22. Като цяло много ми хареса. Силен и въздействащ сериал, с прекрасни актьори и страхотна музика. Последните 2-3 епизода малко забавиха темпото, но не бяха лоши. Щеше ми се да има повече музика и повече фокус върху главната героиня. Още една прекрасна роля за Пак Ън Бин, става все по-добра с времето. Представа си нямах, че може да пее така! Уау, направо ме разби. Както се казва, Господ давал, давал и се забравил….
 23. Специално си правя акаунт, за да изразя милион благодарности от моя страна за положения труд и качването на епизодите в Telegram! Сийда на торентите в любимия торент тракер е свършил, но Telegram спаси положението!
 24. Задължително ще гледам сериала, резюмето ми допадна. Дори нз как досега не съм го изгледала хаха. Кучетата като бебета са много сладки. Имам си Лабрадор на село и е много игриво.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...