Jump to content

Мейби

Потребители
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 тофу

About Мейби

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday 03/27/1962

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

861 profile views
 1. Честит рожден ден!

  1. Мейби

   Мейби

   Благодаря!...със закъснение

 2. Ооох,и на мен като Кева ми се гледа нещо леко,разтоварващо,може и мааалко комедиино!
 3. Страхотна темичка!...Наскоро,ровейки се из библиотеката на майка ми и баща ми,открих едно малко съкровище-"Класическая поеезия Индии,Китая,Кореи,Вьетнама,Японии"-издание от 1977г.На руски.Много ми е любимо едно на Со Годжон: Вешнний день Струится золото плакучих ив, яшму роняет слива. Тальie водьi синеют в пруду, мхом окаймлен пруд. Вешние чувства трудно понять- и радостно и тоскливо. А ведь ласточек нет еще, и цветьi еще не цветут. Ще се радвам,ако някой се
 4. Мдаа,"дръвцата".Я да вметна и аз моите.Едното е И Мин Хо/този от ВВF,щото нали и ма и друг Мин Хо!/Когато за първи път го видях в BBF,първата ми реакция беше:"Егати конската усмивка!".И една от причините да стигна до последния епизод на този сериал,беше точно тази усмивка на Минчо,както аз си го наричам!И естествено всяко негово следващо участие биваше изгледано от и и до! ...и лееекичко разклащане на някои клони се забелязва вече!Между другото,преди време в един от постовете ми за Мин Хо ,точно "дръвце" го бях нарекла. Другото ,Кеva,е японче!Но него по скоро си го наричам захарче,
 5. Главната или "каката" ,не ми е от най-харесваните.Не е искрена в играта си и й личи.Едвам я изтърпавам!Виж "сладкото картофче"го забелязах в 2-3 сериала.Събужда интереса ми.Ще видя как ще се покаже и тук.
 6. Аз определено не мога да кажа!Винаги имам качени по 2-3 сериала и почти същото количество филми.Така е защото,когато ,шарейки по каталозите-хареса ли ми нещо си го качвам и ако в момента нямам време или пък гледам нещо друго ,го оставям за по-късно.Но напоследък се улавям,че все по-често съм в каталога за японски филми.
 7. Е сега вече,Keva,с последното си изречение ме предизвика!...Ще бъда кратка.И хайде-ще започна с-Кимура Такуя.Това,което не съм успяла да намеря,това не съм гледала.И честно казано,за мен той няма слаба роля!Мога да посоча и още поне 5-6 японски актьори,които с една или друга роля са ме впечатлили. Сонг Ил Гук - първият корейски актьор,който ме заплени с играта си в "Кралството на ветровете",последва "Чумонг" и в "Имераторът на моретата" вече беше мой любимец.Не ми хареса в "A men called God".Ta и не догледах този сериал. Не мога да не спомена Хони/Сонг Сънг Хон/ и ролята,с която дълбоко се
 8. Като чета коментарите за сериала, ето и моето коледно и новогодишно пожелание към екипа преводачи:"Живи и здрави да сте ми,весели празници,спорна 2014г. и сериалчето да мине в графа настоящи проекти!!!"
 9. Тоя 16еп. и мен ме изкефи!Леле стария как ги шамароса двамата синковци.Пусна им въдичката и те...хоп ,я налапаха!Страхотен урок им даде.Показа им,че властта е не само мажоритарна.Оценявам го като добър ход на един баща да приземи малко летящите си синчета.Да видим как ще отвърнат . Хареса ми и това,че се забелязва едно съзряване в отношенията между двамата бивши приятели Йонг До и Тан.Май започнаха да осъзнават,че е време да оставят детските игри и заедно ,помагайки си ,да се опълчат срещу бащите си.Силно се надявам отново да станат приятели и в бизнеса даже/фантазии някакви мои/,въпреки ,че
 10. Браво и от мен!Впечатли ме във "Fated to love you",но тогава все още нямаше темичка за него.Напомня ми за Вик Чу и неговата харизма!
 11. Според генератора съм Min Min Na-звучи ми като Мина-не е лошо,бива! Ама пък Shin Je Gun-не зная как се произнася,но ми звучи нещо като чигун,чигън,"чикън!?"-голям майтап. Спирам се на Min Na!
 12. Искам само да кажа едно огромно,ама наистина огромно БЛАГОДАРЯ на Истън Спирит за вчерашния ден и незабравимите емоции!За първи път присъствам и съм очарована,и съм възхитена...и всичко!
 13. Като чета коментарите,май има някои,които никога не са се влюбвали "до уши"!Че кой влюбен се държи адекватно,нормално,а не идиотски и правейки всякакви глупости в присъствието на любимия!!!.... Иначе-лека,приятна драмичка,типично корейска,дет се вика.Би могла да е и по-добра,ако Шин Се не беше такова дърво/не че другата е по-добра!/-няма емоция,няма никой-от време-навреме по една сълзичка зорлем и това е!Представям си колко му е трудно на Хони да играе с такава партньорка-все пак си е класи отгоре!И си го гледам сериалчето заради него!
 14. "Как им се кефите на тея работи направо не ви знам?!"-Razzormaw Ами и аз се чудя как някои се кефят на филми с кръвища,побоища,съдизъм,ужаси,но-това е.Въпрос на личен избор!И защо трябва да бъде критикуван някой за това,не разбирам!Щом не ти харесва и ти се гади-е имащ толкова богат избор от теми!И,моля,какво значи "нормално" и "ненормално";"правилно"-"неправилно";"добро"-"лошо" и т.н.?Кой ги определя?Всички тези норми ги съдава обществото,в което живеем.За мен е въпрос на личен избор и абсолютно не съм съгласна някой да слага този мой избор в някакви рамки и правила!И в никакъв случай не бих
 15. Да ,разбира се-сцени от сериите за такуми-кун,момчешка любов,формула 17.Но,всъщност, на мен ми харесва в тези филми самото зараждане на чувствата,любовната игра,а не самият акт.
×
×
 • Create New...