Jump to content

asha

Екип Субтитри
 • Content Count

  1,580
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  74

asha last won the day on August 22 2020

asha had the most liked content!

Community Reputation

4,263 мочи

About asha

 • Rank
  Небесен оракул
 • Birthday 02/03/1970

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Бургас

Recent Profile Visitors

3,149 profile views
 1. Епизод 2 - онлайн ----------------- Да попитам аз нещо : Да анонсирам ли готовия онлайн на следващите серии или сами ще си проверявате за тях в плейлистата? Бих се радвала на мнения. Предварително благодаря.
 2. Аз в просъница: - Мила, завий ме и изключи телевизора. - Тцц, тихо Мишо. Ние сме още в театъра. ----------------------------------------
 3. Линкове за сваляне на Епизоди 09-10: тук и тук Както и онлайн - Еп 9 и Еп 10
 4. Ха-ха! Като си гледам списъка задачки и друго не ми остава време да видя. Всъщност, приятелю, ако си призная, от колко лета не съм успяла да сколасам да стъпя на плажа и да топна д... в морето, целокупното съфорумство ще ме анатемоса. Нещо много бързо ми летят последните години, тъкмо мине НГ и докато се усетя ...оп пак дошъл декември. Лятото свършва за едно мигване. Айде, някой от съфорумците да намине по Бургаско, че покрай него барем да стъпя тази година на плажа.
 5. @niran, @yonkaval, @ANJY, бъдете живи и здрави!
 6. Готова е и плейлистата за онлайн гледане. Еп.1 вече е наличен. Ще се постарая следващите епизоди да бъдат добавяни в нея в рамките на деня, когато ще бъдат качени в торентите. Приятно гледане!
 7. Я виж ти, пропуснала съм да поздравя градска. Де съм бляла... Добре дошла, Светле! Шапка ти свалям за началното ниво на японски. Поздравления! Пожелавам ти да успееш един ден да практикуваш езика на место. Освен японската мушмула, препоръчвам и японска дюля да си засадиш. Освен, че храстчето цъфти разкошно през пролетта, плодовете са много ароматни и полезни. Добре дошла и на @Alabala! Японската агитка осезаемо е набъбнала!
 8. За корейската и китайската сериална цензура - нагледно.
 9. Дресировка на котка - "Мade in China"
 10. @Ками,бъди честита! Бъди здрава, щастлива и удоволетворена от живота и делата си! Наздраве!
 11. На пазара: - Дядо, защо са мръсни тези яйца? - Ми щото по Великден, кокошките нямат време да си бършат задниците, от работа! ---------------------- Живели някога трима братя. Третият бил малко ...шантав.
 12. Честит празник на всички Гергьовчета! Честит празник! Честит да е на храбрите! На силните! На войните! На мъжете, независимо как се казват! На жените, с имена , закриляни от Светията, носещи и раздаващи нежна сила, добрина и мъдрост! На всички - бъдете благословени и закриляни!
 13. И финалният 20 епизод - онлайн Адмирации на целия екип по превода - "Сговорна дружина - планина повдига!"
 14. Линкове за сваляне на Епизоди 07-08: тук и тук Както и онлайн - Еп 7 и Еп 8
×
×
 • Create New...