Jump to content

felicyti

Модератори
 • Content Count

  818
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

felicyti last won the day on March 17

felicyti had the most liked content!

Community Reputation

2,194 мочи

About felicyti

 • Rank
  Пазител
 • Birthday March 3

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Поморие/Бургас

Recent Profile Visitors

4,786 profile views
 1. Тук се запознахме с него за първи път. Адвокатката ако не го иска, аз ще го взема! Е05-06 Онлайн:
 2. Малкия шеф ако го видя още веднъж да играе игри на телефона, ще ме изгуби и ще започна да фенствам на Ерик. Епизод 03-04 онлайн:
 3. @bubble Йейй, ти и Господин "Нарцис" ми носите усмивки на лицето. Много се радвам за втория солов мини албум. Ще обновявам музиката в колата. Имам големи окачвания за песните. Той самия беше споделил в интервю по време на промоциите на първия му солов албум, че обича да пише комерсиална музика, така че съм сигурна, че ще е добър албумът му. Мерсииии.
 4. Много увлекателен. Започва със страхотни ефекти, които поддържат качеството си до финала. Красиво направен и изпипан филм, чак ми се прииска да го гледам на голям екран в киното, за да усетя изцяло атмосферата на митичното, китайското.... Историята е интересна, актьорите са на високо ниво, сценография, пейзажи, архитектура, костюми, светлини, красота да искаш.... музиката е прекрасна.... Всъщност даже от саундтрака разбрах за филма и си го слушам всеки ден. Хареса ми броманса между двамата главни: чист, дипломатичен и носещ дълбоко уважение. Хареса ми идеята за духовните пазители. Тези н
 5. Ей това го бях забравила в цялата картинка. Според мен Явно ще трябва да го повторя скоро филма, за да си дозатвърдя, а и явно доизясня някои детайли.
 6. @bealonenomore Да, точно тази обреченост и копнежът за живот ни карат да правим какви ли не неща, които не можем да си представим, че сме способни. Труден е за коментиране филмът, защото всеки зрител има различна гледна точка как би постъпил в дадена ситуация и понеже винаги човек има право на избор, то всеки би направил различен такъв.
 7. Филмът има и опция за онлайн гледане:
 8. Труден ми беше са асимилиране, чисто емоционално. Простичък като идея, но сложен за моето интелектуално ниво, явноо... Иначе да, прекрасни сцени, страхотна актьорска игра и присъствие, неизбежен финал. Дали героят на Гонг Ю действаше само заради себе си? До кой момент от филма? Има доста въпроси, които да си зададе зрителя, докато гледа, както и да извлече поуки от цялата история. Пък и ако иска може да бъде съдник. Не лош филм наистина, но основно запомнящ се с играта на Бо Гом, студената атмосферата, която носи и чувството на отчаяност за живот . Според мен си заслужава
 9. И това сериалче вече си има плейлист във vbox7. Линк към Е01-02:
 10. Истината определно не винаги е такава, каквато изглежда. Едно от разкритията към финала на филма определено ме шокираа и не го очаквах, Никак не лош филм. Единствено докато го гледах имах усещането за безкрайност. Заплетена история е и интересно беше да се видят и анализират причините по копнежът за живот в отделните герои. Доста добре са изявени и съчетани отделните жанрове. Особено криминалния и мистерия. Филмът е доста различен, препоръчвам! Благодаря за превода. Вече може да се гледа и онлайн:
 11. Честит рожден ден на "гуруто на критиката", @dido100 ! С пожелания за здраве, успехи във всяко едно начинание, много поводи за усмивки и само положителни емоции.
 12. Девети епизод доста ни подхвърля между двата полюса на емоционално настроение. Много неочаквани разкрития от Джин и предпоставка за доста размисъл има във финала на епизода. Онлайн:
 13. Много се радвам, когато някой филм или сериал ми напомни за забравена от мен песен.
 14. Малко ми напомняше на Orange , чисто емоционално и като атмосфера, както и с елемента минало-настояще и темата за самоубийството.... Много чаровен и харизматичен Minho, и въпреки, че героят му носеше една ведрост и настроение заради харакетара си, то за мен целия мини сериал беше доста тъжен. Застъпени са теми, които са представени по един лек начин, но въпреки това си остават сериозен световен проблем - тормозът в училище и желанието за самоубийство.. трудната комуникация с родителите.... Хареса ми мини сериалчето. Поучително е и ни показва защо в труден момент от живота ни, трябва да
 15. @bubble И двете изпълнения са с много красива сценография и замисъл, амаа това на BTOB ми хареса повече, може би защото песента ми е по-близка или защото накрая имахме разкъсване на фланелка.
×
×
 • Create New...