parab Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 По предложение на някои съфорумци създавам обща тема за дарения. Ако искате да подпомогнете дейността на форума и неговото развитие, да увеличите възможностите за неговото съществуване занапред и да се радвате по-дълго на Източния дух, ще се радваме на всяка малка помощ, с която ще заплащаме хостването на сайта. Всеки, който би желал да подкрепи форума, може да го направи по следните начини: - По банков път или Easypay - на лично съобщение ще ви изпратим данни, само ни пишете, за да знаем, че имате желание да използвате този метод. - Пейпал - Revolut - Skrill: tsveta.brakalova@paysafe.com - лично да оставите вашето дарение на някоя от форумните ни сбирки, които се организират от време на време в София, Пловдив, Варна, Плевен и др. места. /може да следите подфорума Форумни срещи/ Благодарим ви! 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Остава ли и опцията за банков превод ? Имам безплатни онлайн преводи в абонаментния ми план и за сега не ми е проблем да събирам средства от желаещи съфорумци за Бургас и в близост, и да ги превеждам по баков път. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Остава опцията. Сметката е същата. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Здравейте, След вчерашната среща установихме, че има постъпили дарения. Искаме да благодарим за щедростта на @bealonenomore и Костадин (кажи кой сиииии, че по име не те знаем ). Оценяваме го! 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kat Posted May 25, 2021 Share Posted May 25, 2021 PayPal акаунта за подпомагане на форума преди беше друг. Сега този ли е актуален? https://www.paypal.me/easternspirit 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted May 25, 2021 Share Posted May 25, 2021 Този е, да. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kat Posted May 25, 2021 Share Posted May 25, 2021 Ее, той новия си е стария Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted May 25, 2021 Share Posted May 25, 2021 Да, но не ми се влизаше в спор, като казахте, че е бил друг. Всичко си е както преди - пейпал акаунта, банковата сметка... и лично на форумните срещи също си събираме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kat Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 На форумна среща искам да дойда, ама живея в едно от кьошетата на нашата Татковина и ми е много трудно. Поради това чакам да обявите, че има някаква нужда от средства форума.. но сега разбирам - няма какво да чакам.. + това тук няма спор, след като цъкнах на линка видях името на Цвета.. аз просто съм запомнила Цвета и paypal, а не форума и paypal.. И така. Но защо, моля, ми говорите на Вие? Това да не е новия тон на форума!? Не съм толкова важна и ако някой ми говори с уважителен тон, ми иде да избягам и да се скрия някъде.. дълбоко и далече.. Извинете за дългия пост. Ако в темата не трябва да има нищо излишно, може да го махнете. Бъдете добре, усмихнати и здрави! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 Благодарим за включването. Извинявай, ако има нещо, което те е притеснило в тона ми. Най-малко пък затова съм очаквала някой да бяга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VesSun Posted March 30 Share Posted March 30 Привет, мили хора Дали може да изпишете хендлъра на Revolut-акаунта? Или да ми го пратите на лично Че с този линк не ми се получава :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted March 30 Share Posted March 30 Писах. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted August 25 Share Posted August 25 Да пусна ли един спойлер? Скоро ще добавим и нов начин за набиране на дарения както за форума, така и за създателите на качествено съдържание (преводачи, автори на теми, писатели на ревюта и каталози, ъплоудъри и на практика всички останали). TBA 6 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts