Jump to content

helyg

Ст. модератори
 • Content Count

  3,504
 • Joined

 • Days Won

  201

helyg last won the day on February 27

helyg had the most liked content!

Community Reputation

6,333 мочи

About helyg

 • Rank
  Азиатски Бог
 • Birthday May 19

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

4,720 profile views
 1. Поради злоупотреби от потребители, които не можем да следим постоянно, за да премахваме зловредните съобщения, които пишат в стари постове, вече опцията за редакция ще бъде два часа. След това си остава за постоянно в последния си вид. Ако нещо трябва да се редактира по стари постове, известете някой модератор, за да ви съдейства.
 2. Добре си го уловила. Все прекрасни ключови кадри с много характер в изражението. Прати му една запалка подарък, ще й се изкефи. Пък ако нещо бившата го дразни, може да я метне натам.
 3. Version 1/16

  150 downloads

  Превод: Дружен /kandala, dqvol4e131, anirtimid, Mari Ya, Снежана, battle4thesunn/ Редакция: helyg За версии: 360p-NEXT, 450p-NEXT, 720p-NEXT, 1080p-NEXT
 4. Който е надалеч, може лайв връзка да си заяви. Хахахаха Предполагам, че и Вероника ще иска така.
 5. Вторник, след 18,30 в корейския ресторант до НДК. Ще направим резерве. Давайте бройките, който ще идва, да се отбележи.
 6. Ами нека да е корейско тогава. Ресторант Корея примерно? Че има маси и навън.
 7. Скъпи съфорумци, леко изпуснахме рождения ден на форума /16 април/ заради поредния локдаун, от който тъкмо излизахме тогава. Какво ще кажете да се възползваме от хубавото време и отворените в момента заведения и да се съберем другата седмица вторник или четвъртък някъде /на китайско, на корейско, та тайландско или където кажете/ и да направим една форумна среща, да се видим за тази година /че и за предходната/ и да отпразнуваме, че станахме на 13 години. Да ви тагвам ли, или ще го видите и без това?
 8. Готово, имам един наполовина сив, наполовина черен. Идеален за името. Фелисити, отивай да го гледаш в "Черно и бяло", щом не си. И в един особено трогнал ме филм Till the End of the World. Препоръчвам.
 9. Един от най-интригуващите сериали. Къса ми сърцето тоя човек.
 10. Финале гранде: и Момичета златни, и тук да го кажа - за мен беше чест да работим заедно по този проект. Видяхме добра актьорска игра и изтърпяхме много безсмислени реплики, но пък в нашата фамилия беше забавно. Благодаря на всички за усърдието и бързината! И най-вече благодаря, че се присъединихте към мен в този нелек проект.
×
×
 • Create New...