Jump to content

helyg

Ст. модератори
 • Posts

  4,203
 • Joined

 • Days Won

  253

helyg last won the day on October 19

helyg had the most liked content!

About helyg

 • Birthday May 19

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София

Recent Profile Visitors

7,256 profile views

helyg's Achievements

Азиатски Бог

Азиатски Бог (10/10)

9.5k

Reputation

 1. Ноемврийска окъсняла малко среща в ресторант Корея, 19 часа, този петък. Желаещите да ми пишат лично или тук, за да ги предвидя в бройката за резервацията.
 2. helyg

  2PM

  Като за нова година Ник обяви една фен срещичка на родна земя (да се чете като Тайланд) NICHKHUN FAN MEETING IN BANGKOK : HAPPY KHUN YEAR Ако някой случайно има път към Банкок на 30 декември, да се отбие и при Никчето и да му прати поздрави от България. А другата готина новина е новата песен на Джун Кей, включена в албума му The Best, който вече очакваме. Command C+Me За който не е прозрял закодираното заглавие, това значи Come and see me (вчера и днес имаше концерти в Осака и от еуфорията покрай тях забравих да пусна песента овреме).
 3. Не бях чела коментарите първо... Пък вече от инат.
 4. Не мога да се начудя на себе си - какво аджеба гледам и защо продължавам да го гледам. То сценарий ли бе, да го опише човек... На средата съм и още не знам да вярвам ли на очите си, или всичко е на психо (не мога да довърша думата с "логично") ниво. Ако не ме довършат крясъците и ревовете, които са в повече преиграни тук, ще си мрЪ на ината и ще го догледам, та тогава ще драсна финално "колко мъка има по тоя свят"...
 5. е от емотиконите. Двоен клик с ляв бутон /или ctrl+десен бутон и edit image от падащото меню/ отварят страница, където на Link URL поставяш линка и бутон update. Това се ползва за линкове. За снимки не е нужно да се покриват, ако са под пет броя в един пост. Просто се поставя директния линк към снимката и enter.
 6. Препоръчвам за снимките да ползвате външен сайт /като например postimages.org/ и тук да давате директен линк към снимката, а не да ги качвате във форума /нашият сайт не е за хостинг на снимки/, така няма да имате ограничения. До 5 снимки във всеки пост може.
 7. Аз го гледах с интерес, макар някои неща да ме отвратиха. Мазохист съм явно. Даже сега, като го спомена, се сетих, че чаках нов сезон (седми) и съм забравила, а той бил почнал, та ще го дърпам да видя нататък.
 8. Аз май пак съм на вълна почивка от азиатското и съм почнала всички нови бг сериали този сезон - "Алея на славата", "Клетката" и новия сезон на "Ол инклузив". Определено последният ме радва най-много.
 9. Като изтече в нета и се появят читави английски субтитри, със сигурност.
 10. Готово. Препоръчвам ви да разгледате и другите теми в този раздел, ще намерите къде още да попишете.
 11. Ако авторът на темата е съгласен тази да отиде при другата, ще ги обединя.
 12. Не сме конкуренция, а само различни екипи, като няма спорове между нас. И всъщност има такива преводи, качени и в двата сайта, ако преводачи и редактори от двата са работили заедно.
 13. Да, малките вещици са си ги качили в avistaz.
 14. Принципно има начин да си ги отвориш, свалиш и прекачиш в друг сайт. Не бързай.
×
×
 • Create New...