Jump to content

bealonenomore

Ст. модератори
 • Content Count

  1,443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

bealonenomore last won the day on June 7

bealonenomore had the most liked content!

Community Reputation

2,639 мочи

About bealonenomore

 • Rank
  Небесен пратеник
 • Birthday 08/10/1979

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Шумен

Contact Methods

 • Skype
  bealonenomore

Recent Profile Visitors

3,326 profile views
 1. Във форума писането на кирилица е задължително. А за да получите отговор на въпроса си, може да погледнете само през един пост по-нагоре от вашия!
 2. Най-впечатляващото за мен в сериала беше картината в стаята на главия герой Сериозно, беше адски въздействаща и всеки път гледката ме оставяше без думи. Казвам картина (макар че повече приличаше на фотография), защото главният не знаеше къде се намира това място, така че няма как да го е снимал. Както и да е, сериалът ми беше сравнително интересен, както и идеята да можеш да промениш съдбата си, съответно и смъртта си, с действията или бездействието си. Много отрано се знаеше кой ще е злодеят, но това не пречи на гледащия, защото идеята не е 15+ серии да гадаем кой е убиецът. Им Д
 3. Ние, консервите, с 10-годишните нокии, не ги познаваме тези неволи
 4. Как така не го виждаш? В първия пост по-горе си пише всеки епизод докъде е преведен и докъде е редактиран.
 5. @Baioretto, здравей и от мен! Радваме се на всички нови хора, а двойно повече на тези, които и пишат коментари. Защото четящите са много, но пишещите – не чак толкова. Пожелавам ти вдъхновение за споделяне на мнения, със сигурност ще те чета с удоволствие, защото част от посочените от теб филми и сериали са ми много любими и на мен! Приятни мигове сред нас!
 6. На мен един епизод на седмица ми идва идеално – тъкмо по-дълго време ще му се наслаждавам. Не е от сериалите, които задължително трябва да се изгледат наведнъж, за да не се губи нишката. Който няма търпение, си го гледа още с излизането. Който не иска пък да чака всяка седмица нов епизод, нека си изчака излизането на всички епизоди и тогава да почва да гледа. Кеф ти така, кеф ти иначе А отлагането на епизода другата седмица може да ни позволи да наваксаме с българските субтитри
 7. Чий пост е бил изтрит? Категорично не съм трила нищо от тази тема, не виждам и друг да е премахвал постове.
 8. Колко отдавна не е писано в темата ѝ – почти 10 години Днес попаднах на информация, че е бременна с близнаци. Явно не ѝ е много лесно, съдейки по написаното, щом дори от вода ѝ е прилошавало... Дано всичко да е наред! Съпругът ѝ е професионален състезател по голф, а двамата са семейство от 2017 година.
 9. Безспорно, истинската история, на база на която е създаден филмът, е много силна – писали сте го и по-горе, няма смисъл да пиша отново за бездушието и липсата на човечност, за потъпканите права и потъпканото достойнство. Но колкото и да обичам филми по действителен случай, с този конкретно имах някакъв проблем, не мога да определя какъв. Факт е, че не ме грабна толкова силно, колкото очаквах – не знам дали начинът на представяне на историята не ми хареса, или подборът на актьорите... Наистина не знам, очаквах наистина да ме стисне за гърлото, а не успя. В този ред на мисли ми бяха по-интересни
 10. Неделна доза, човечност, добрина и надежда
 11. Всъщност има Днес @kitket писа в нея и ми я припомни. Вариант е да се пише и на модератор, който да се погрижи за подмяна на линка.
 12. Подобна млоумщина отдавна не бях гледала На места с глас се хилих на абсурдността на ситуациите. Но спор няма, бързо се гледа, а и Чо Джонг Сок не бива да се пропуска с лека ръка. Може би човек има нужда от време на време и от такива филми. Благодаря за субтитрите!
 13. Не, разбира се, че не е само при вас. Случва се линковете да се счупят. Подмених го, опитайте отново.
×
×
 • Create New...