Jump to content

bond

Потребители
 • Content Count

  1,456
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

bond last won the day on April 19

bond had the most liked content!

Community Reputation

4,216 мочи

2 Followers

About bond

 • Rank
  Небесен пратеник
 • Birthday 03/06/1985

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Варна
 • Любими сериали
  The Untamed, Startling by Each Step

Recent Profile Visitors

2,556 profile views
 1. Хвалите, хвалите и аз си викам: Я да хвърля едно око. Още в началото на първа серия камерата неприлично дълго се задържа върху краката на приятелката на главната героиня. Та въпросът ми е: Някой някога уведомявал ли е китайците какво означава да имаш красиви крака. Май не. Иначе за сериала ще пиша малко по-нататък.
 2. Имам изгледани 3, последните 4-5 ако изгледам, ще ми станат 7-8 от 20 - направо в десятката.
 3. Честит рожден ден, @dido100! Бъди здрав и винаги усмихнат! Наздраве за теб!
 4. Честит Великден! Здраве и любов!
 5. - Онзи ден що ме блокира?! - Щото много ти знае клавиатурата! Късметът е винаги с мен. В купа сено да ме хвърлят, върху иглата ще падна.
 6. Ахааа да хванем убиеца и ти се отказваш.
 7. На рейтинги не вярвам чак толкова много, но така или иначе от доста време към корейските сериали подхождам с голяма предпазливост.
 8. Папеса Йоана не е историческа личност. Това е красива, но само легенда. Няма никакви исторически данни, че е съществувала такава жена, а най-малкото да е стигнала до папския престол. Преоблечени жени има много, но повечето от тях са в литературни произведения. Но липсата на достоверност не прави сериала непременно лош.
 9. Не съм гледал нищо от филмите и сериалите написани в темата му. Първо там проверих. Другаде съм го виждал и при това с абсолютно същата прическа от първите серии тук.
 10. Честит рожден ден, @mackova! Бъди здрава и щастлива!
 11. Възможно е драмата наистина да е променила живота на много хора.
 12. Джей Гетсби - героят от романа и филма. И преди да ме започнете, че се превъзнасям, ще допълня, че за мен това е един от най-трагичните образи в киното и литературата. Та и аз така - трагично го раздавам. Всъщност не се оприличавам с него, тук се пошегувах, но ми е много любим герой. А за прилики не мога да се сетя за нито един образ, защото съм уникално обикновен, а литературните и филмови герои все с нещо се отличават.
 13. Гледам филмографията на главния и виждам, че не съм гледал нито един от посочените филми и сериали. Но някъде съм го гледал и цял ден мира не ми дава къде. Помогнете, моля. Със същата прическа беше.
×
×
 • Create New...