Jump to content

bond

Потребители
 • Posts

  2,610
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

bond last won the day on September 16

bond had the most liked content!

About bond

 • Birthday 03/06/1985

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Варна
 • Любими сериали
  The Untamed, Startling by Each Step

Recent Profile Visitors

4,247 profile views

bond's Achievements

Небесен император

Небесен император (9/10)

7k

Reputation

 1. И аз така. Али експрес е на наше разположение.
 2. Ми то и жените като нас, имат си собствени критерии.
 3. Какво е финансова криза? Пъхаш си картата в банкомата, а на екрана светва надпис: "Брат, дай сто лева до понеделник!"
 4. Без причина. Дамите може да си го харесват, но аз не. Мъжете оценяват себеподобните си по други критерии. А и според мен хич не го бива като актьор.
 5. Ще работи, ще произвежда челяд, да прави каквото иска, само да не се гътне от анорексия. Иначе драмата явно се гледа по една или друга причина.
 6. Линк Според мен обяснява защо момата слабее все повече и вече е почти на изчезване. Много проблемно гадже има. Феновете говорят, че може да и забрани да играе. Дано не е вярно. На мен ми допада като актриса. Не че няма да мога да спя без нейни сериали, но все пак.
 7. Пиесата няма да гледам, а дано се случи някой сериал да пуснат. Най се надявам на фентъзи.
 8. И него го замесиха в скандалите с проститутки. Като основание е изсмукано от пръстите споменаване на някой чиято фамилия започва с наговата буква.
 9. Абе гледаемо, да. Ама малко трудно и доста скалъпено.
 10. Изгледах първа серия и бога ми не съм превъртал, но не разбрах защо
 11. Главната не е и в моя А-списък от китайски актриси, но тук става. Този сериал е доста добър за приобщаване към света на китайското фентъзи. Не казвам, че е най-добър, вие си знаете за мен кой е най-добър, но е отличен. Ако имаш нужда от още препоръки в жанра, свиркай.
 12. Ох, камък ми падна от сърцето. Ако знаеш колко съм ти благодарен. А и не мразим лакорни, само части от тях, просто аз малки им се преситих и съм в почивка. Изгледал съм доста сериозна бройка. Но щом настояваш, ще хвърля едно око и тук. Не мога да подвеждам дама, която ми мисли само доброто.
 13. В Тайланд за мъжете понякога си е опасно. Ние, европейците, доста трудно ги различаваме. Да не говорим, че те дърпат направо на улицата и не знаеш жена ли е или... Най-добре да ги гледаме в лакорн. Който гледа, де.
×
×
 • Create New...