Jump to content

t_lozeva

Покровители
 • Posts

  892
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

t_lozeva last won the day on February 15 2019

t_lozeva had the most liked content!

2 Followers

About t_lozeva

 • Birthday December 5

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София
 • Любими филми
  mike`s

Contact Methods

 • Skype
  tanya_x

Recent Profile Visitors

2,571 profile views

t_lozeva's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

206

Reputation

 1. Добър беше... Забавен и човешки.
 2. Здравейте, някой има ли да ми подари покана или малко бонус точки за Avistaz?
 3. Хаха малката зелена люта чушкчица си го биваше. Как ги шокира. Винаги честността е за предпочитане пред лицемерието. Уроци по японска кухня и добро настроение. Хармония и красота. Успокояващо е и зареждащо. Тя всъщност не е професионалист в японската кухня. и не беше много добра. ИЗМИСЛЯШЕ НОВИ НЕЩА, КОЕТО Е МАЙ ДОСТА НЕДОПУСТИМО ЗА ЯПОНИЯ. Там нищо не се променя... западната няма нищо обшо. Май нямаше нищшо друго освен мечтата си да успее...И се бореше/ ПРЕКРАСНО И С ЛЮБОВ СЪЗДАВАШЕ СВОИТЕ ТВОРБИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОЦЕНЯВАШЕ... Добре че беше гейша обществото да я спаси:) Въпреки че съм категорично против уредените бракове . но то може и по същия начин някой да не харесва гей връзки и пак да гледа BOYS lOVEI.. Защото не става въпрос кой с кого и защо е, а има много повече . Отношенията основно. .. Много ми хареса ФАКТА че вървяха заедно и се подкрепяха , стараеха се във всичко за бъдещето на другия. И храната е само квинтесенция на споделената хармония... Идеално, но не беше ли много малък ? Само на 19, а тя на 35... ? И нямаше нищо против да го оженят .... Мъж мечта ... И представа си нямаме за тези им стари традиции да си избират партньор по мотиви свързани с разни семейсни предприятия ... Дори си имаше дума за това. "Жената която е носител на собствеността" или нещо такова... За мен всичко което е неспонтанно и уговорено е лошо, все още в много места по света това се случва и хората ги женят насила за непознати ... и после се очаква да се сближават... Светата се променя и може хората да зарежат романтиката, но няма да зарежат любовта и грижата един за друг, което се показа че е главното нещо! Понякога сюжета няма чак толкова голямо значение. Все едно да търсиш сюжет в БЛ мангите... но Доста удовлетворяващо заглавие... "Елпис" хубаво ли е също ?
 4. Ако ви се гледа дзен , това е ! Направо бонбон . Много ми харесва
 5. БЛ си е. На мен ми харесва този жанр, много са сладки. Но наистина като че ли последните две серии след като се развиха тези отношения историята загуби . Специалния 10 плюс епизод е най сладък.. Нищо сериозно и много разпускащо заглавие!
 6. Благодаря ! Много ми беше залипсвал Рюхей. Първа серия ми хареса. За един тип който си стои в къщата и по цяла нощ играе на видео игри. Може би много хора биха се ужасили, но има някаква светлина в него. Рюхей е много любим, уникален е този образ - пълен дзен и стои над всичко прекалено земно и тривиално. Лошото дойде когато цяло семейство се нанесоха в неговата къща... и деца... Приятно гледане. Ще го следя с удоволствие тук гледам с много по-добър превод на английски.
 7. Благодаря за превода на това заглавие! На мен лично ми хареса много. Страховит е хоръра, но има нещо красиво в него. Любовта, кармата, всичко се връща и чувствата остават и след живота... Любов и крайна нежност съчетани с краен ужас. Само заради музиката си заслужава. Прекрасна е.
 8. Факти според мен съществуват, но също съществуват и различни интереси. до 4-ти епизод съм и за малко да го оставя, но като прочетох коментарите вече нямам търпение да видя дали нещата ще се обърнат в нова посока. Вижда се малко наивно и фантастично, но благородно търсене на морала и истината в журналистика която вече е започнала да ползва подли похвати с манипулация и използване на хората. Нямам представа дали в реалността такова нещо е възможно
 9. Награда в Кан! за мъжка роля...на Сонг Канг Хо... И на Пак Чан Ук за най-добър филмов режисьор за друг филм : "Decision to Leave". Честито за Корейското кино!
 10. Браво Шефче!!! Изумително! А за споделяне на снимки аз знам че съществува и "Unspash" ... и Flickr...
 11. Това наистина е добро ! Стигнах до трета серия за "красотата, която не може да върви с лошотията" Добре им го обяснява... Много нежен подход има този учител, няма търпение да разбера защо си тръгва у дома така бързо и какво прави там... Прави ведро впечатление и е супер леко за гледане! Глътка свежест. Макар и да има тъжни лица, накрая всичко се оправя и разплита... с помоща на състрадателния учител...
 12. Браво за проекта за превод. Особен филм.. Тъкмо за уикенда. Дълъг и протяжен и забравя че е почнал и трябва да свършва някога... До половината съм и още се чудя какво става. Необичаен и оригинален. Съдържателни реплики и ярки образи. Измислената реалност в която ни отнася на моменти е очарователна, особено тази змиорка за която си фантазираха.... но всичко се мени много бързо като на театрална сцена, но всички се разбират донякъде добре, като актьорите говорещи различни езици в един и същи спектакъл.
 13. Изгледах го. Наистина не е нещо особено, но е доста приятен и го свърших на един дъх. Имам голяма разлика с американските фантастики. Различава се по това, че е някак не особено тежък и повече прилича на манга. Доволна съм. Котката търсеше вратата към "лятото", "бъдещето" и никога не се отказваше. Пробваше да отваря врати отново и отново.. Хареса ми и особено робота" , страхотна роля направи, като железен наистина. Котката Благодаря за препоръката
×
×
 • Create New...