Jump to content

t_lozeva

Покровители
  • Мнения

    895
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

t_lozeva last won the day on Февруари 15 2019

t_lozeva had the most liked content!

2 Последователи

Относно t_lozeva

  • Рожден ден Декември 5

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    София
  • Любими филми
    mike`s

Contact Methods

  • Skype
    tanya_x
  • Bitcoin LN address
    fadedtalk80@walletofsatoshi.com

Последни посетители

2641 профилни разглеждания

t_lozeva's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

216

Обществена Репутация

  1. Благодаря, приятели! Рагнос шефче, Helig ! Работи без проблем.... получих ги К азвайте сега как да ги харчим и къде!
  2. Хубава идея, дано проработи! И може ли са се изпратят сатошитата "биткоин" в Binance?
  3. О, до трети епизод съм и много препоръчвам... Това без съмнение те кара да се усмихнеш. Само по 25 минутки са и се гледат бързо. Не се случват особено големи събития до тук, освен проблема с дисциплината в бедата с неполиваните семена. Може да се каже че е детско прекрасно сериалче. Вдъхновяващо, красиво, успокояващо. Лично ме връща в моя летен селски рай и градината на баба и дядо. "Слушай гласа на природата и се подчинявай на нуждата на семената" му каза "ангела". Това много ми хареса! Боже, той има дори крила... Храната изглежда съвършенна като икебана, както всичко тряадиционно японско - сготвено в хармония, любов и съвършенство.. Но сред природа храната е винаги най-вкусна, особено след такъв работен ден в градината...
  4. Добър беше... Забавен и човешки.
  5. Здравейте, някой има ли да ми подари покана или малко бонус точки за Avistaz?
  6. Хаха малката зелена люта чушкчица си го биваше. Как ги шокира. Винаги честността е за предпочитане пред лицемерието. Уроци по японска кухня и добро настроение. Хармония и красота. Успокояващо е и зареждащо. Тя всъщност не е професионалист в японската кухня. и не беше много добра. ИЗМИСЛЯШЕ НОВИ НЕЩА, КОЕТО Е МАЙ ДОСТА НЕДОПУСТИМО ЗА ЯПОНИЯ. Там нищо не се променя... западната няма нищо обшо. Май нямаше нищшо друго освен мечтата си да успее...И се бореше/ ПРЕКРАСНО И С ЛЮБОВ СЪЗДАВАШЕ СВОИТЕ ТВОРБИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОЦЕНЯВАШЕ... Добре че беше гейша обществото да я спаси:) Въпреки че съм категорично против уредените бракове . но то може и по същия начин някой да не харесва гей връзки и пак да гледа BOYS lOVEI.. Защото не става въпрос кой с кого и защо е, а има много повече . Отношенията основно. .. Много ми хареса ФАКТА че вървяха заедно и се подкрепяха , стараеха се във всичко за бъдещето на другия. И храната е само квинтесенция на споделената хармония... Идеално, но не беше ли много малък ? Само на 19, а тя на 35... ? И нямаше нищо против да го оженят .... Мъж мечта ... И представа си нямаме за тези им стари традиции да си избират партньор по мотиви свързани с разни семейсни предприятия ... Дори си имаше дума за това. "Жената която е носител на собствеността" или нещо такова... За мен всичко което е неспонтанно и уговорено е лошо, все още в много места по света това се случва и хората ги женят насила за непознати ... и после се очаква да се сближават... Светата се променя и може хората да зарежат романтиката, но няма да зарежат любовта и грижата един за друг, което се показа че е главното нещо! Понякога сюжета няма чак толкова голямо значение. Все едно да търсиш сюжет в БЛ мангите... но Доста удовлетворяващо заглавие... "Елпис" хубаво ли е също ?
  7. Ако ви се гледа дзен , това е ! Направо бонбон . Много ми харесва
  8. БЛ си е. На мен ми харесва този жанр, много са сладки. Но наистина като че ли последните две серии след като се развиха тези отношения историята загуби . Специалния 10 плюс епизод е най сладък.. Нищо сериозно и много разпускащо заглавие!
  9. Благодаря ! Много ми беше залипсвал Рюхей. Първа серия ми хареса. За един тип който си стои в къщата и по цяла нощ играе на видео игри. Може би много хора биха се ужасили, но има някаква светлина в него. Рюхей е много любим, уникален е този образ - пълен дзен и стои над всичко прекалено земно и тривиално. Лошото дойде когато цяло семейство се нанесоха в неговата къща... и деца... Приятно гледане. Ще го следя с удоволствие тук гледам с много по-добър превод на английски.
  10. Благодаря за превода на това заглавие! На мен лично ми хареса много. Страховит е хоръра, но има нещо красиво в него. Любовта, кармата, всичко се връща и чувствата остават и след живота... Любов и крайна нежност съчетани с краен ужас. Само заради музиката си заслужава. Прекрасна е.
  11. Факти според мен съществуват, но също съществуват и различни интереси. до 4-ти епизод съм и за малко да го оставя, но като прочетох коментарите вече нямам търпение да видя дали нещата ще се обърнат в нова посока. Вижда се малко наивно и фантастично, но благородно търсене на морала и истината в журналистика която вече е започнала да ползва подли похвати с манипулация и използване на хората. Нямам представа дали в реалността такова нещо е възможно
  12. t_lozeva

    Broker (2022)

    Награда в Кан! за мъжка роля...на Сонг Канг Хо... И на Пак Чан Ук за най-добър филмов режисьор за друг филм : "Decision to Leave". Честито за Корейското кино!
  13. Браво Шефче!!! Изумително! А за споделяне на снимки аз знам че съществува и "Unspash" ... и Flickr...
×
×
  • Създай нов...