Вече мога да кажа,че изгледах 10dance -има го преведен в Play tube.
Филма ми хареса, защото включва друго мое любимо нещо танците.Тук Machida Keita го видях в друга светлина,не срамежливия служител,а един по-студен и обмислящ всяко едно нещо човек.
След първоначалната гръмка реклама, която направих този път идвам с малко по-различно усещане.
Сякаш леко позагуби заряда си този сериал. Последните няколко епизода леко ми доскучават.
Другото, което е, че колкото и да ми е трудно да призная Chen Xing Xu не ми е много убедителен в тази роля. Докато го играеше студен и дистанциран беше топ, обаче откакто се "влюби" и трябва да го играят влюбена двойка, нивото на образа му спадна. В това отношение не ми е никак убедителен. И химия ми липсва.
Ще видим как ще е нататък.
По принцип при китайците често се среща това - силен старт, спад към средата, и ако е рекъл Господ към края пак набираме скорост.
Продължавам да си го следя.
Гледах го, защото имах гостенка на 8 години и се чудех как да я забавлявам, и този филм ми дойде наум. Дълго време обмислях да го гледам, но все се отказвах, затова се радвам, че най-накрая го направих. Оказа се, че и на малката ѝ хареса, а това е най-важното. Аз пък бях приятно изненадана, защото въпреки че не слушам K-pop и не съм фен на корейската музика, песните ми допаднаха. Историята също беше добре замислена и ми се стори интересна. Надявам се да има втора част, защото ми се иска да го гледам пак със „дребосъчето“ и да видим какво ще се случи нататък.
Моята оценка 8,5/10
Оценката на дребосъчето , много много много по 10"
Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае?
Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било.
TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.