Jump to content

Снежана

Екип Субтитри
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Снежана last won the day on May 14 2019

Снежана had the most liked content!

Community Reputation

178 мочи

About Снежана

 • Rank
  Посветен
 • Birthday 12/25/1974

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Плевен

Recent Profile Visitors

386 profile views
 1. Изгледах спешъла, макар и без превод. Става и така. Според мен Го и Сатоми са се събрали и са провели следния разговор: - Тъй и тъй няма никакъв сюжет, дай поне да наситим филма с чувства. - Хай! Какво предлагаш? - Ще се изпиваме с поглед и ще се прегръщаме много, много! - Хай, съгласна! Сладури.
 2. Аз не помня да съм имала очаквания към сюжета, защото просто се влюбих във Франкенщайн и ми стигаше да го гледам. Но помня, че очаквах повече усещане за близост между двамата.
 3. Баш накрая той си повтаряше името и започна да къса едни листове с надписи, които висяха на стената. Аз не знам какво пишеше на тях. Ще трябва да си я пусна пак тази част.
 4. Току-що го изгледах и споделям мнението ти, @ukio. Отлична игра, но дали не можеше развитието - вътрешно на героите и като цяло на сюжета - да доведе до нещо по-... силно като осъзнаване... де да знам, филмът е дълъг и човек има премного време да очаква нещо по-красиво накрая, по-светло. Сещам се за Pieta in the toilet, който гледах наскоро. И двете героини са още на крехка възраст и толкова сериозни и травмирани, че малко ме втриса... И двете някак остават на края на филма... ами, остават си с живота такъв, какъвто е. И какво стана накрая с героя на Судачи?
 5. Финалът гледа напред с надежда Но развоят не беше никак оригинален. И все пак, важното е двамата да се обичат. Пълна с обич беше серията. Гледай
 6. Току-що изгледах финала. Ще кажа само, че не дъха на финал, а на подготовка за SP-то Най-много се радвам на химията между него и нея.
 7. Аз дебна в авистаз за последната серия, но още не е качена. Хмм, какво ли ще стане 3 години по-късно... @ukio, колкото до Ore no ie no hanashi, коментарите ти бяха зарибяващи и тъкмо мислех да го гледам. И какво сега се получи?!!
 8. Коя дорама е това? Аз се надявам да не заиграят танц накрая като в дорамата с д-р Тендо (Такеру Сато)!
 9. Не ми беше хрумвало! Аз, честно казано, не знам какво да очаквам. Все пак се надявам да не е сладникаво хепи като американски филм! Но и да не е нещастен край за младите. Искам да е оригинално. И обещаващо щастливо
 10. Е, как да няма приказни елементи! Говори си с морските създания. Стопроцентова русалка. И понеже любовта им е дълбока, очаквам да го придърпа към дълбините на залива Хошигахама.
 11. Днес или утре трябва да излезе последната - девета. С екопроекта май доникъде няма да стигнат. Дано с любовта ... От ролята на Го във Франкенщайн знаем, че вече знае как да не е човешко същество, така че очаквам да стане мъжка русалка и да отплуват заедно... Ееееех
 12. Не му е тук мястото, но трябва да оборя направеното от мен твърдение в горния коментар за Aquarian Age. След като го свалих от avistaz, открих, че има вградени субтитри на английски.
 13. Да, няма линкове. В авистаз го има, но без превод. Помня, пишеше, че ако не си наясно с играта на тези карти, трудно ще схванеш какво става. Ако е така, значи и субтитрите не биха помогнали особено и що пък да не взема да го гледам ей така, без претенции да го разбера?!
 14. Да, на водещите как нямаше кой да им каже, че са "урусай"! Като дойде време за 5-минутката на Амакуса, те го наричат snack man в английския превод. Това традиционната следобедна кратка почивка в три часа ли е, преди отново да заработят усърдно до залез слънце? Похапват и пийват чай? На мен главната героиня ми е съвсем малко по-студена от необходимото, студена в смисъл сдържана. Дали заради болестта си е станала толкова сериозна, че трудно се радва? Помня, че на моменти, докато гледах, се питах дали тази актриса е била най-удачният избор. Просто не съм я гледала на друго място и нямам
 15. Майсторът дърводелец също е много ценен. Аз се радвам много и на комичните елементи. Още в първа серия се хилех с глас на цялата сцена с ваната. И гъбите. И досадния шеф дърводелец. Ами мафията?! А песента на Амакуса си я пея, докато разхождам кучето. Изобщо комедия, драма, фантастика, мистерия. И мъдрост. Много ме кефят тия японци! @ukio, ти явно гледаш ударно!
×
×
 • Create New...