Jump to content

Sword

Потребители
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 тофу

About Sword

 • Rank
  Млад герой
 1. Горе в началото на темата линка води към doramatv.live, а при този линк в твоя коментар, на който пише "Click me" зарежда отново темата на сериала. Проверих и от компютъра и от телефона се случва същото.
 2. Вторият линк ни връща към началото на темата, такава ли е целта или е грешка?
 3. Започнах го, именно защото ми напомни за този корейски сериал, харесва ми, има собствена индивидуалност Благодаря за чудесния превод Ако не бяхте започнали да го превеждате, нямаше да разбера, че съществува, а сериалите са толкова много
 4. Хареса ми първа серия Чудесна бяла деветоопашата лисица
 5. Вече е отворен сайта Регистрирах се
 6. Някой гледа ли го? Чудя се дали да го гледам. Интересен ли е?
 7. За сега е интересен сериала. Има действие, засягат се сериозни теми. Сега ще гледам 2 епизод- да видя как ще си платят онези гадове, измъчващи хората. Дано отмъщението е равносилно на извършеното.
 8. Сериалът е интересен :), но гласът на главната не ми харесва.
 9. Много интересна серия наистина, да видим какво са измислили да се случи по нататък
 10. Не съм напреднала много. Едва на 10 епизод съм, но ми прави впечатление, че времето хвърчи и някои герои изглеждат запазени за възрастта си
 11. Книгага се забави, но вече излезе Днес я видях в книжарницата
 12. Изглежда интересно, но преводът изглежда се бави с години
 13. В сериала възрастовата разлика я нямат за нищо Какво са 90 000 години разлика?
 14. Раздвижи се темата Чудех да не би всички да чакат да се съберат повече серии. Аз току що наваксах с 8 епизод. Много беше интересен. Тази новата героиня е малко дразнеща, но внесе напрежение Интересно защо синът на Бабата няма да се прероди, както и Йон, ако умре??? Записът си беше страшничък. Това с прераждането е малко несправедливо. Очакваш, ако си бил добър и се преродиш отново, тогава да бъдеш нещо повече, вместо това ти не си помръднал от същото ниво и си обречен да повториш миналия си живот.
 15. Много интересен 7 епизод. Имаше много хубави и вълнуващи моменти. За съжаление историята се повтаря. Животът на Ранг не е бил лек. Показаха ни още моменти. Момчето в къщата си е плашещо, какво ли ще се случи. Нямам търпение да излезнат субтитрите за 8 епизод.
×
×
 • Create New...