Jump to content

snowmoon

Екип Субтитри
 • Posts

  831
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

snowmoon last won the day on February 11

snowmoon had the most liked content!

About snowmoon

 • Birthday 02/19/1983

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

3,364 profile views

snowmoon's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

2.6k

Reputation

 1. И тази седмица без нови епизоди. Непредвидени обстоятелства.
 2. Здравейте, ще го пускаме. Когато приключа напълно работа по буквите.
 3. Благодаря, @Rino, @bond, @Lawandula, @ftisland, @kdramamen@helyg! Много ме зарадвахте и усмихнахте. @kdramamen, не съм ви бъркала.
 4. Здравейте, мили съфорумници! Търсим помощ, защото е трудно да се справим сами покрай другите задачи. Отнася се за небезизвестната ситуация с Вибокс. Правим списък на всички качени филми и сериали с превод на групата на Йистърн спирит. След което ще го отсеем до само най-необходимите за теглене продукции. Тоест тези, които не сме качили на друго място или вече нямат сийд и не бихме успели да изтеглим от тракер, за да вградим буквите и качим. Останаха имената на тези потребители, качвали за гледане онлайн: tematic, silvex, mariya_lovetose. Целта е да направим списък на всички плейлисти с наши преводи в тези канали. След което ще започнем да отмятаме, за да останат само въпросните, които няма къде другаде да намерим. Моля желаещите да помогнат да ми пишат на лично, за да успеем да координираме действията си. Благодаря!
 5. Честно да си кажа все ми е припряно, когато правя текущ сериал /макар вече да не е де/.
 6. Месец януари нямах възможност да работя по субтитри. Започнах да качвам епизодите на Всичко от любов с експресния превод и претупаната редакция, които успях да направя до края на декември. Тази и следващата седмица наваксвам. Ще кача епизоди другата събота или неделя.
 7. Ей значи! Та в еп.12 човекът аха да направи крачка към нея, а тя за работа да му заговори. Голям "темерут", казвам го с цялата си фенска любов към актрисата, ролята и сериала, дано не избоде очите на някого. Ама и доволна до немай къде, как да не се засмееш.
 8. Този съм го решила. Бай Лу ми е любимка, а много похвалиха и момчето.
 9. Пък ако решиш и че ти се превежда, добре дошла!
 10. Поздрав за още един ентусиаст да прави преводи на любимите ни азиатски филми и сериали. @Kokoro, добре дошла в редиците, приятни мигове с това интересно занимание!
 11. Amidst a Snowstorm of Love (2024) Страна: Китай Жанр: романтичен, спорт Епизоди: 32 Превод: Kokoro и snowmoon
 12. И с десети епизод се смея сякаш не съм го гледала. Големи сладури! Май за пръв път гледам клишето с купуване на дрехи за главната героиня без участието на главния герой. А пък и колкото миловидна, толкова хаплива.
 13. И още комични, но не само, ситуации заедно с епизоди 16-20 налични за теглене: и
 14. И докато си гледам отново за последни, последни корекции се кефя на ситуацията в седми епизод и думите на Джън Шу И: "Бей Ар, вярвам, че не си била ти. Но чрез днешния инцидент се надявам да научиш, че не бива да признаваш чужда грешка." И съответно промяната в отношонието на Шъ Юе. Идеализирано, знам, но много ме радва, колкото по-малко го виждам в действителност.
×
×
 • Create New...