Jump to content

desjer

V.I.P.
 • Posts

  884
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About desjer

 • Birthday 04/02/1976

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  В страната на лалетата...

Contact Methods

 • Skype
  desjer

Recent Profile Visitors

3,209 profile views

desjer's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

23

Reputation

 1. Machine Gun Preacher / Проповедникът с картечница (2011) Смотано заглавие за такъв интересен филм...
 2. Аз такова... с малко закъснение ( ) , ама: "Дочакахмеееееееееееее! Ура!" С нетърпение ще чакам да излязат всички субтитри, за да гледам сериала. Спорна работа! :panda-145:
 3. Ще бъда много кратка с коментара.. Сериалът в две думи: измислици-премислици. Загубих си времето с него. Отдавна не бях се чувствала така излъга в надеждите си за даден сериал. Ако е имало някаква ценна идея, то аз не я усетих от безкрайните лиготии и "политически" конфликти. Актьорите се справиха добре, но това в никакъв случай не ме спаси от скуката. Ох, Razzormaw, ще ме умориш от смях с: Но пък имаш право.
 4. Бързичко изгледах сериала. Голям смях падна в началото. В 20-те епизода за събрани всички клишета на корейските драми. Недоизпипани моменти имаше безброй. Нито Мики, нито Han Ji Min успяха да ме спечелят с игра. Виж Lee Tae Sung бе страхотен в ролята на . Но като цяло не съжалявам, че отделих време да го изгледам.
 5. Е, това (Saving General Yang) ще бъде интересно да се види. Много му отиват тези мустаци и брада. Ама и как са му зачервили бузките само!
 6. С малко закъснение искам да похваля pinhead за избора на филм и за хубавия превод.
 7. 147 downloads

  Превод: pinhead Редакция: desjer
 8. Чудесен разказ, чакам с нетърпение продължението.
 9. Смешен и наивен сериал, Не блести с особен сюжет, нито пък с кой знае какъв каст. И все пак не е труден за гледане. Само се надявам положението на домашните помощници в Корея да не е точно такова.
 10. Ерик тук е невероятен! По принцип не го харесва много-много, но вече съм му фенка. Почти засенчи всички останали актьори, а те се представиха чудесно. Да се нищи сюжетът обаче, не си струва - толкова е посредствен. И все пак го изгледах на един дъх.
 11. Че е комедия, комедия е. Но на моменти ме отегчи до смърт. Добре, че е приятно изглеждащият каст, че да не зарежа сериала наполовина.
 12. Сериалът е доста разтеглен, но тематиката му е доста интересна. Не съм си и представяла, че една азбука може да предизвика такива интриги. Но любимецът ми не бе Канг Че Юн, въпреки че бе представен от Чанг Хьок, а крал Седжонг. Бе страхотно изигран от Хан Сок Кю.
 13. Сериалът ми хареса. Не подходих с големи очаквания и ме изненада приятно. През цялото време съпреживявах с Jang Myung Hoon. Не мога да си кривя душата, че Kim Seung Woo не ми е любим актьор, меко казано, но тук бе ми бе толкова мъчно за неговия герой. Чудесно игра. Както е написала parab, това е перфектната роля за И Да Хе. Много ми бе интересно как ще й се развие образа. За първи път виждах главна роля. Но още от самото начало й съчувствах и я оправдавах... донякъде де.
 14. Наистина сериалът е мелодрама. Лично на мен много ми хареса, въпреки някои измишльотини. Не историята увлича, а перфектно избраният каст и добрата му игра.
×
×
 • Create New...