Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8983
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    iliev83

• Последни мнения

• Изключително интересен за мен сериал. Просто приятелство, любов изневяра, всичко от живота... и мислите на героите за тях. Интересни герои, всеки с недостатъци и не за обичане... Лицемерни и скрити  На 8- ма съм... Засега Венго владее екрана, над нещата със своята философия за любовта и приятелството, мръшнишки точен и до грубост откровен...     seal_reinforce беше ме питала,  верно ли, че всички мъже изневеряват...  Доказателство, че не само аз мисля така...В този сериал търся отговор и на въпроса: Възможно ли е приятелство между нормален мъж и жена... И дали моето мнение или убеждение се припокрива с идеята на автора...  
    • @Lawandula, напомняш ми за един виц: "Дете попитало дядо си дали гей и п...ст са едно и също. Дядото отговорил: В нашия блок на третия етаж живее едно момче, което винаги се облича добре, винаги е чист и мирише приятно и е много вежлив със съседите си. За него знаем, че е гей. А на петия етаж живее един, който се съобразява само със себе си и вечно прави мръсни номера на живущите във входа. Е, той е п...ст."   Та за нашата Камий. Не съм си и помислял в тази насока за нея, но не я изкараха достоен човек. Дори майка и и каза, че накрая ще остане сама, точно като баща си. А проблемът на Исей, според мен, толкова изкуствено е раздухан, че сценаристите трябва да бъдат обесени.   
    • След българската вечер ме удари една носталгия...Харесвам всичките песни на тази жена, но това изпълнение ме насълзи   и все пак като сериозен фен на капките не мога да пропусна победителя в тази вечер-брилянтен  
  • Културни прояви

• Създай нов...