Изключително интересен за мен сериал.
Просто приятелство, любов изневяра, всичко от живота...
и мислите на героите за тях.
Интересни герои, всеки с недостатъци и не за обичане... Лицемерни и скрити
На 8- ма съм... Засега Венго владее екрана, над нещата със своята философия за любовта и приятелството,
мръшнишки точен и до грубост откровен...
seal_reinforce беше ме питала, верно ли, че всички мъже изневеряват...
Доказателство, че не само аз мисля така...В този сериал търся отговор и на въпроса: Възможно ли е приятелство между нормален мъж и жена...
И дали моето мнение или убеждение се припокрива с идеята на автора...
@Lawandula, напомняш ми за един виц:
"Дете попитало дядо си дали гей и п...ст са едно и също.
Дядото отговорил: В нашия блок на третия етаж живее едно момче, което винаги се облича добре, винаги е чист и мирише приятно и е много вежлив със съседите си. За него знаем, че е гей. А на петия етаж живее един, който се съобразява само със себе си и вечно прави мръсни номера на живущите във входа. Е, той е п...ст."
Та за нашата Камий. Не съм си и помислял в тази насока за нея, но не я изкараха достоен човек. Дори майка и и каза, че накрая ще остане сама, точно като баща си. А проблемът на Исей, според мен, толкова изкуствено е раздухан, че сценаристите трябва да бъдат обесени.
След българската вечер ме удари една носталгия...Харесвам всичките песни на тази жена, но това изпълнение ме насълзи
и все пак като сериозен фен на капките не мога да пропусна победителя в тази вечер-брилянтен
Не знам дали съм в правилната тема, но ми попадна следната информация:
Ден на корейската култура ще се проведе в петък в Експо център „Флора“ | Община Бургас https://share.google/RMdYAlbSUWjJk8TCY
Посочено е, че събитието е от 14ч.