Jump to content

ukio

V.I.P.
  • Мнения

    12523
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    46

ukio last won the day on Април 17

ukio had the most liked content!

10 Последователи

Относно ukio

Profile Information

  • Пол
    Not Telling

Contact Methods

  • Bitcoin LN address
    tannedapple02@walletofsatoshi.com

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ukio's Achievements

Азиатски Бог

Азиатски Бог (10/10)

4.8k

Обществена Репутация

  1. ukio

    366 Nichi (2024)

    Това звучи ужасно. Много съм разочарована, че Гордън е приел подобна роля.
  2. Странно е, че и в Авистаз няма субтитри.
  3. ukio

    Yakusho Koji (Якушо Коджи)

    Нов филм, базиран на едноименната новела на Футаро Ямада, наречен Хаккенден, събира Якушо-сан с куп млади артисти като Кейске Ватанабе, Кодай Мацуока, Джин Сузуки, Рихито Итагаки, Со Каку. Коши Мизуками, Майто Фуджиока, Шухей Уесуги и Кейко Китагава. Премиерата е през октомври.
  4. Ааа! Това е по романа Убийства в декагона. Чудех се, защо резюмето ми звучи познато. Книгата е преведена на български.
  5. Онлайн върши ли работа?
  6. ukio

    Ainu Mosir (2020)

    Гледах новия филм на същия режисьор. Очевидно продължават да го интересуват връзките на човека с природата. Този път отива по-назад в историята. Mountain woman е вдъхновен от колекцията приказки "Легенда за Тоно" на известния японски фолклорист Кунио Янагита, отпечатана през 1910 г.
  7. ukio

    In Her Room (2023)

    Не съм впечатлена от този филм, но за сметка на това, гледах Mountain woman и останах много доволна от екранизираните фолклорни приказки, вдъхновени от колекцията "Легенда за Тоно" на известния японски фолклорист Кунио Янагита.
  8. ukio

    The GazettE

    Лоша новина. Рейта ни е напуснал вчера. RIP!
  9. Честита годишнина! Много здраве и цялата година да ни е на голям късмет! Дано с времето да поправим заедно и тази лека несправедливост в японския раздел - най-много дорами, но най-малко преводи! Хаха!
  10. Йей! Големи сладури са! Само където забравих, че Котаро има родители. Той си беше самостоятелна единициа още от детската градина. Май ще трябва да повторя и първи сезон. Радвам се, че има няколко места за гледане!
  11. Повторението напомня на онзи скорошен филм с Томоя Накамура, в който героят му се събуждаше всеки ден с различна самоличност, но всяка седмица повтаряше ежедневието от предходната.
  12. ukio

    Mackenyu (Маккеню)

    Ето тейлър към лентата по Дисни +. Прекаляват за детски канал. Но звучи по-добре от новата дорама на брат му. Пъхнали са Гордън в някакво безумие с Алис Хиросе. Ух! Само им пропиляват таланта.
  13. Малко пишем за тази страхотна актриса. Ето нов филмов проект с нейно участие на реж. Коки Митани. Ще я гледаме в различни превъплъщения на едно място и в партньорство с актьори като Тори Мацузака и Таканори Ивата. Премиерата е през септември.
  14. Еха! Аз чакам в онлайн сайта и затова не съм запозната. Чудесна новина! Ще гледаме малкия Котаро!
  15. Това звучи много страховито като сюжет, но тъкмо попаднах един интригуващ кадър в мрежата и вероятно ще го видя в скоро време. Последната роля на Кента Киритани беше убийствено добра.
×
×
  • Създай нов...