Jump to content

debil4e

Потребители
 • Content Count

  2,179
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

debil4e last won the day on December 19 2019

debil4e had the most liked content!

Community Reputation

2,237 мочи

About debil4e

 • Rank
  Небесен император
 • Birthday May 31

Profile Information

 • Пол
  Not Telling
 • Местожителство
  ту тук ту там

Contact Methods

 • Skype
  debil4e22

Recent Profile Visitors

5,972 profile views
 1. Начи, ако правилно разбирам обяснението, сме в нещо като карантина, докато се открие лекарство Благодаря на хората, които са се трудили, за да не могат лаици като мен дори да разберат, че са били в опасност Да кажа, че разбирам трудностите пред, които е изправен екипа ще е чисто лицемерие, защото понятие си нямам от вашата работа. Просто се опитвам да видя нещата и от ваша страна, макар да ми е трудно де. Радвам се, че се обмисля алтернатива и понеже вече съм тренирана покрай Ковида, ще потърпя и определено ще отложа ъпдейтите засега - моля модераторите да не го приемат лично, наис
 2. Разбирам причините за това решение, но имам едно предложение. Няма ли начин, редакцията да се остави поне за темите, които сме правили, имам предвид титулната страница. Уточнявам и защо - често линковете към източниците за гледане/четене или пък плакатите се чупят по различни причини и трябва да се подменят. Честно, на мен ще ми е неудобно да искам съдействие за нещо такова всеки път, извинявам се предварително за наглоста.
 3. Добре, че забеляза, при мен също е изчезнала. Опааа, прибързано изказване. Тук е налична, което значи, че може би има нещо друго, като например да е активна за определено време
 4. Вярно че отдавна гледах Donten ni Warau , но нямам спомени да е направен по същия начин. Не говоря за керъктър дизайн, сетинг и похвати при рисуване(сичко там ми е на ниво обща култура, тоест да си изпрося боя), а начина по който ги представя накрая, еволюирал е човека бе
 5. Харесва ми как използва светлината и сенките, фокусирането само върху една точка и други такива, като в голямото кино Използва похвати, които не съм засичала в аниме сериал,(може да ги е имало де, в периода когато си почивах) и резултата ми харесва.
 6. Както се осмели, така и замаза положението, ма те братята хамериканци били много готини типове бе, сритаха им задниците, после станаха първи дружки при тва без лоши чувства... Обаче гадния намек от предния чап, биде реализиран веднага. Адски мразя, когато гътнат персонаж, който харесвам - дядото си беше класа от всякъде, май само той беше наясно, че си има "сянка" Обаче разговора с тоя ледения от началото на втори сезон ме обърка, май ще трябва да препрочета последните четири пет чапа с другия превод, че неяснотите станаха множко.
 7. Наистина дълго отлагано и поне засега си заслужава чакането. Аз също обичам такива истории, но поне засега анимацията е тази, която ме държи здраво, разкошна е. Май почивката, която си дадох от аниметата наистина свърши
 8. - Защо си обула обувки с токчета, като не можеш да ходиш с тях? - Мислех, че ти харесват високи жени!? - Харесват ми умни! - Е, аз съм си сложила и очила! --------------- Инструктора сяда в колата: - Погледнете в огледалото за обратно виждане! А блондинката: - Защо? Да не ми се е размазал гримът? ------------ Катастрофа на кръстовище. Ядосан мъж пита блондинка: - Ти кьорава ли си?!! - Как ще съм кьорава, нали аз те уцелих!
 9. Ахаа, секаш имат поръчение от ПМ и сичката рода до девето коляно: Не щеш брак до живот-дадено. Свободните ергени/моми от твоя кръг са ето тия, избирай. Едно дети и сте свободни да си продължите кариерата.
 10. Искам да кажа, че съм изненадана, ама нема как. Слуховете, че тая работа нема да я бъде дълго, се вихреха нашироко (щом и аз ги знам...) още когато се разчу, че са заедно. Причини бол, външни, вътрешни, абе още едно дете на известни родители, което дори няма да помни времето когато са били заедно.
 11. Авраам с метла и парцал чисти апартамента. Сара седи на дивана пред телевизора и яде кифли. След известно време Авраам, раздразнено, казал: - Поне си вдигни задника и ми помогни! - Докторът ми забрани да вдигам тежко! --------------- След операцията пациентът се събужда, но сестрата влиза и казва, че трябва спешна повторна операция, тъй като в инструментариума липсва ножицата. След втората операция пациентът се събужда доста по-трудно, но му съобщават, че следва трета операция - липсвал скалпел. След третата операция сестрата се мъчи да върне пациента в съзнание. В този момен
 12. Да приеме мъжа такъв, какъвто е, с всичките недостатъци на характера му, може само военната комисия. -------------- Отначало ми казваше, че в леглото всичко е позволено, а след това се започна: "С кюфтета не може! Защо си домъкнал тази бира?"
 13. - Като оставим парите настрана, от какво имате нужда в момента? - От парите, които оставихте настрана.
 14. Вчера реших, че автора все пак не се е възстановил достатъчно и ще има хиатус, но тази вече ме опровергаха и се радвам Страхотна битка, без разтегляне, което си е идеално и особено ми хареса, че не познах изхода Неочаквано смел ход от автора, за което шапка му свалям и дори може да се престраша все пак да "прочета" новелата, макар че в конкретния случай нещо все ме дърпа назад. А, новия генерал как го строяват Даже към мравчо беше по-мил нашия.
×
×
 • Create New...