Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8936
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    mag1973

• Последни мнения

• Хубаво е сериалчето,но въпреки голямия фурор който видях тук-там из нета,не бих казал че е голямо УАУ. Прилично,интересно но към средата ми стана малко скучен.След това горе-долу пак ми задържа вниманието.Не знам защо,но изведнъж сюжета рязко секна. Въпреки това целия каст от актьори беше много готин.За втори път гледам Soo Young в главна роля,и ми хареса. Kim Jae Yeong нещо не го възприех добре като ИДОЛ...Може би защото доста вдигна летвата в The Judge from Hell. Отново жалко че нямаше повече комични сцени с Kim Won Hae.Страшен актьор е  Относно историята на сериала...Доста тегава работа,с това тяхно "фенско" поведение,и колко бързо те изпращат на боклука при най-малкия проблем,или лоша новина.   п.с. @bealonenomore @snowmoon Може ли да добавите връзката към Телеграм - ЦЪК .Тук е само към еп.01-02,понеже не са групирани.За хората които ще го гледат от там да го имат на предвид.
    • Удари ме направо в емоциите  Да и се направи психическа оценка моля ! 
    • Тази колаборация според мен ще бъде бомба,и ще е доста интересно Аз очаквам да го гледам със нетърпение 
  • Културни прояви

• В Повдив на 8 февруари ще гостува Пекинска опера. Вход свободен. В НДК ще има същото представление на 6 февруари с билети от 100 лв.
    • Днес ще имаме среща на клуба.  Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан. 24 януари (събота) 16:30 ч. Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2 Вход свободен С български субтитри, подготвени от нас Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието. Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.   
  • Създай нов...