Jump to content

Antonia74

Потребители
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Antonia74

  • Рожден ден Юни 4

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Варна

Последни посетители

561 профилни разглеждания
  • NeviQQ

Antonia74's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

12

Обществена Репутация

  1. С големи БЛАГОДАРНОСТИ за буквичките към @Tonet_KA и @bealonenomore
  2. Чудя му се от известно време и сега си го дръпнах да го гледам, въпреки противоречивите ви мненияще се пробвам,дано да е ОК за един lazy weekend
  3. Добреееее явно ще сегледа това сериалчеОтдавна чаках нещо историческо с комедиен "вкус" пък да не е лигаво....(да си го бях направила аз ) и от коментарите ви разбирам, че съм го дочакала ще се насладя!
  4. Хъммм....и сега какво четох,четох...коментари и колкото и да ми е любим Со Джи Соб,сега направо се замислих сериозно дали да си го причинявам този сериал Е толкова ли е зле??? Все пак Со Джи......???
  5. Не намирам такива а имаше и линк към английски субтитри НО сега е неактивен
  6. Благодаря за субтитрите.......ама ще има ли за останалите 3 епизода БГ субки
  7. Изглежда ми интересно сериалче дано има и .....силно се надявам!
  8. Е не мога да се сдържа и да не коментирам..............стисках,стисках и едвам устисках до 13-та серия и то САМО заради Ji Sung е ВЕЛИК е ......няма какво да кажа повече от това което Вие сте изписали тук за него...страхотен е.......ОБАЧЕ това недоразумение Hyeri просто не'моа го трая повече .ако можех да лепна нещо на екрана за да не и гледам м......ата физиономия щеше да е добре,но то и крясъци неистови и гъгнене(не и говор).....просто съм отвратена.Не само не си подхождат като екранна двойка ами не знам с кого би си подхождала тя милата,а и защо се мъчи с актьорство........? Рядко пиша коментари (повече Ви "клюкаря" ) забавни сте и явно от доста време сте тук......извинявам се АКО съм засегнала някой почитател на HYERI......ама.... Като цяло сериялчето е леко и забавно,има си и драмата и позасукани любови...............АМА HYERI-то ми разваля картинатаааааааааа Това е за вас страхотни сте момичета и момчета от Eastern Spirit!!!
  9. Много весел сериал,не бях попадала на такава корейска комедия
  10. Страхотен сериал !!! Може ли някой да ми даде идея от къде да си дръпна ОСТ-а??? :i love this:
  11. Аз до тук каталясах......................................а гледам още има
  12. Лек и много забавен сериал!Смях се доста не бях гледала до сега такава корейска комедия.Да си комедиант е трудна задача и като чета коментарите явно актьорите добре са се справили с ролите си защото има доста разсмяни хора тук!Сега се настроих на вълна Ji Sung(името го копирах признавам си) и смятам да по изгледам филмите с него.....много много ми хареса!
×
×
  • Създай нов...