Jump to content

anito 24

Потребители
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 тофу

About anito 24

 • Rank
  Глупаче

Recent Profile Visitors

444 profile views
 1. @bond Много благодаря за мнението! Предпочитам да чета на английски, но явно точно този роман не си заслужава.Ще се присъединя и аз към чакащите драмата Immortality.
 2. Преди време и аз започнах романа, но се отказах на първия чаптър още, явно беше превеждано машинно и смисъла нещо ми се губеше. Дали вече има по-качествен превод или всичко е с транслейтър-а?
 3. А аз гледах анимето и мислех да прочета и романа, но започнах Douluo continent Струва ми се, че анимето (donghua) не покрива целия роман. Като го гледате, ще може ли да споделите от кой чаптър да започна романа? Благодаря! Знам, че не е по темата, затова се извинявам за спама.
 4. Много благодаря за линка! Ужаси, комедия и BL - изглежда ми интересна и необичайна комбинация.
 5. Здравейте, бихте ли дали линк към сериала? С английски субтитри го гледате, нали? Благодаря!
 6. Мисля, че е това: https://anidb.net/anime/6239
 7. Филмчето е невероятно, от доста време не бях гледала нещо толкова приятно и въздействащо. Личи си, че е свързано с Natsume Yuujinchou, анимето притежава същата атмосфера на спокойствие. Краят за мен не беше изненадващ, въпреки това беше трогателен. Благодарности на Mike за качествения превод!
 8. Аз имам 3000, ще ги изпратя. Акаунтът е zaharchee, нали?
 9. Аз мога да изпратя останалите 1000, ако все още не са събрани.
 10. Аз не харесах главните герои - нито актьорите, нито персонажите им. Главната героиня имаше доста дразнещо поведение (поне в първите 30-35 серии). Изгледах го единствено заради дракона. Актьорът се справи отлично, сякаш ролята е писана за него. Принцесата-демон също беше добре изграден образ. Декорите обаче бяха невероятно красиви.
 11. Има ли някаква информация кога ще се излъчи 17 епизод? В авистаз видях, че са качили спешъл (behind the scenes), но няма 17 епизод. В края на предишния (16) епизод показаха сцени от следващ епизод.
 12. Много интересен сериал и много добре изграден образ на главната героиня. В началото ме стреснаха тези 55 серии, но историята е много увлекателна и се гледа доста бързо. Само в последните серии попрекалиха със специалните ефекти.
 13. Сериалът си заслужаваше всяка отделена минута. Сценарий, актьорска игра - всичко беше на ниво. Един от малкото случаи, когато игралната версия е по-добра от анимето (поне според мен). Всъщност докато гледах анимето ми беше трудно да схвана по-голямата част от историята, но сериалът изясни нещата.
×
×
 • Create New...