Jump to content

anito 24

Потребители
  • Мнения

    56
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно anito 24

Последни посетители

930 профилни разглеждания

anito 24's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

49

Обществена Репутация

  1. Има ли връзка с The first myth - clash of gods или си е съвсем отделен филм/поредица?
  2. Аз имам покана. Може да ми напишете имейла си на лично съобщение, за да я изпратя.
  3. Ще се радвам да обсъдим финала след това.
  4. Всъщност филмът изобщо не е сладникава ученическа история. атмосферата беше доста мрачна и на моменти - безнадеждна. Хареса ми, но за съжаление не можах съвсем да разбера края.
  5. Аз се чудя след това дали да не започна Chains of heart. Изглежда ми интересно, но го чакам да излезе цялото.
  6. Jack O'Frost не ми хареса. Актьорската игра по-точно, някак не бяха убедителни. Bed friend обаче беше страхотен! Красиви актьори и историята ми хареса, за разлика от ученическите, тук имаше и малко драма, а в същото време нямаше лигави и дразнещи моменти.The end of the world with you и аз съм го запланувала за празниците Да, доста такива сериали излизат, налага се да се пропускат някои.
  7. Много ми хареса сериалът. Подкрепям мнението, че актьорската игра е на много високо ниво. Няма преиграване, може би защото и сюжетът не го предполага. Сюжетът е оригинален, радвам се, че го открих.
  8. Очаквах доста повече от сериала. Наистина има красиви сцени и Сю Кай играе добре, но според мен, историята също е важна. Като цяло ми беше интересен между 20 и 40 серия.
  9. Сериалът беше много интересен и приятен. Имаше не само красиви сцени, но и актьорската игра беше на ниво. Очаквах главната да се лигави повече, но останах приятно изненадана. Поведението на героите беше адекватно и нямаше нелогични решения от типа "понеже много те обичам, ще се оженя за друга" (за сравнение - "Ancient love poetry").
  10. Благодаря! Лека и успешна работа!
  11. Преводът по uncut версията ли е?
  12. На мен ми хареса. Много по-съдържателен от доста съвременни български продукции. Но да не подхващаме такива теми. Успех на проекта пожелавам! Между другото, студентите се справят чудесно с ролите, без излишно преиграване. Поздравления!
  13. Благодаря за възможността да гледам филма. Попълних анкетата, но забелязах, че накрая има поле с една възможност - опция 1. Трябва ли да се отбележи или това няма значение?
×
×
  • Създай нов...