Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8916
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    rooster

• Последни мнения

• @rooster Добре дошъл!/환영합니다 Радваме се искрено, че си открил форума и че съдържанието ти е направило добро впечатление. Тук можеш свободно да споделяш мненията си за вече изгледани азиатски продукции, както и впечатления или очаквания от такива, които планираш да гледаш. Ако имаш желание, можеш да създаваш теми за актьори, филми и сериали, но това не е задължително. Най-важното е да се чувстваш добре и част от общността ни .  При каквито и да е въпроси относно форума или ако нещо ти е неясно - включително споделяне на снимки чрез линк и други технически детайли - можеш да се обръщаш към мен по всяко време. Старая се да бъда максимално активна и с удоволствие ще съдействам.  Та отново Добре дошъл! 
    • Име: Lu Yu Xiao Професия: актриса Рождена дата: 27 септември 1999 г. Месторождение: Шанхай Зодия: Везни / Заек (китайски зодиак) Образование: Моден университет във Великобритания Агенция: Star Times Дебют:  в историческата романтична драма „No Boundary“ през 2021 г.   ***** Сериали: Love between Lines (2026) When I Meet the Moon (2025) Love in the Clouds (2025) Serendipity (2025) Perfect Match (2025) Romance in the Alley (2024) Blossoms in Adversity (2024) Battle through the Heaven (2023) Parallel World (2023) My Journey to You (2023) Love You Seven Times (2023) The Longest Promise (2023) To Ship Someone (2023) Time and Him Are Just Right (2022) My Deepest Dream (2022) See You Tomorrow‎ (2022) Good And Evil (2021) No Boundary Season 2 (2021) No Boundary (2020)   *****  Wikipedia My Drama List
    • @rooster Здравей и добре дошъл !  Тук ще се изненадаш колко много,а и колко лесно може да се гледат тонове филми и сериали,от какъвто и да е вид азиатско кино. Обикновено както си видял и сам под постера на темата има линкове за сваляне или онлайн от сайтове.Съветвам те да си добавиш един от най-често ползваните такива Playtube.tv.Защо ? Защото понякога самата тема не е обновена,и не е добавена тази връзка.Та ако липсва,може да провериш първо там.Имената често са изписани и на Кирилица,така че ако не го откриеш на Английски...пробвай с превода на името в Кирилица.Друг много важен момент е да си направиш акаунт в ТЕЛЕГРАМ.Има доста филми/сериали които ги има там,и никъде другаде където можеш лесно да ги гледаш отново онлайн. Как да гледаш в телеграм? Следвай тези стъпки ТУК <---   Относно въпроса ти за филма,не успях да го намеря в тези 2 изброени платформи по-горе,затова изчакай модератор или някой друг да ти даде решение за филма  
  • Културни прояви

• О, да. Два пъти съм била на техни концерти в България. Прекрасни са. Супер шоу правят. И този път ще отида.
    • Имате ли отзиви за Trendz? Не са ми познати. 
    • Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае?  Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било.   TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.
  • Създай нов...