Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8899
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    veni4ka25

• Последни мнения

• От 16 януари 2026 г Национално съкровище тръгва по кината в 4К версия, с много по-добро качество. За ДВД нищо не казват. Би трябвало вече да се появи.
    • След един "кратичък" хиатус, заглавието е налице, без таймскип и разни други такива и Влад отново е на линия. Някои въпросителни получиха своите отговори още преди почивката - тате е баш Убиеца на дракони, който се изживява като Илон Мъск (по едно дете от дет е минал, плоди се човека), ама той не основоположника, преди него е имало друг, по силен и той пък го играе Духът водач на нашия Владко пък, да не остане назад става пръв приятел с де що срещне по пътя си, било то човек било то земно божество  и ги реди аристократ, поп, змия, дама, кон, рицар, къртица... да видим къде ще му излезе края. Има още една ммм, изненада - автора/художника си е избрал за опорна географска точка... ми Балканите и по точно Северна България. Баязид беше само част, първо беше Варна. Окей, приех го като съвпадение на имена, после дойде Добричи, което е представено като мини крепост от селски тип в гъза на географията. И това се опитах да приема като съвпъдък, но ето, че дойде ред на Централата(или центъра) и ха отгатнете тя къде е - ми в Търново разбира се Значи Варна-север, Добрич нейде си по пътя, западът го беха споменали, но не се сещам града, центъра за Търново, юга и изтока може би предстоят, абе докато не видя Каспичан нема да се успокоя Колкото до името на ГГ, не мисля, че е съкратено от Владимир, вероятно е използвал за основа северния му адаш, все пак въпросния осеменител както го даваха на преклонна възраст с единия крак отвъд изведнъж се подмлади с поне половин век, само дето не видяхме как...
  • Създай нов...