Jump to content

ivaiva

Потребители
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 манджу

About ivaiva

 • Rank
  Посветен

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Туитър Малко инфо от мен за Бек.. Име: Byun Baekhyun Рожден ден: 6 май 1992 г. Дата на записване: 6 май 2021 г. Полк: 23-ти полк Рота: 3-та рота Взвод: 3-ти взвод Отряд: 2-ри Номер: 141
 2. Чудесни, особено Сухо, толкова секси
 3. О, това е толкова тъжно
 4. Честит рожден ден ,слънчице! Лека служба, безкрайно много ще ми липсваш! Ти си светъл слънчев лъч, ти си нещо прекрасно, ти си уникален изпълнител!
 5. Имаме си нова песен на Лухан "Gone With The Wind", на мен ми хареса. Интересно е, че видеото е японска версия.
 6. Мисля, че най-много снимки ще видим точно от Чани. Дано и Бек не ни забравя.
 7. Страхотен ден, благодаря за новините. Иска ми се да напиша нещо мило..обичам ги!
 8. Имаме изненада от Лей, записал е как изглежда 4-ят му физически албум. Има нещо вълнуващо в това, да видиш как той го прави. Как ни показва емоциите си, усмивката си, как греят очичките му...Какви късметлии сме, осъзнавате ли? Толкова талантливи, красиви и очарователни млади хора са в сърцата ни!
 9. Наистина изненада, приятна, но ми се искаше поне той да е без маска. Иначе съм го признала за един от най-добрите танцьори в групата.
 10. Да добавим и най-гледаните видеа на SM към днешна дата. Топ 10, от които 5 са на нашите момчета, чувствам се прекрасно, а вие? По непотвърдена информация, филмът с участието на Чаньол - "The Box", ще бъде наличен за гледане на платформата Google Play (платено). Ако се потвърди се надявам да е знак, че скоро ще го има и в по-достъпни платформи, защото споменатата не е налична в България.
 11. 'Love Shot' MV на EXO достигна 400 милиона гледания! Това е първият музикален видеоклип както в тяхната история, така и в историята на SM, достигнал този етап. Честито! Да не забравя и да уточня, че текста е дело в съавторство на Чаньол, Чен и авторката на редица хитове Jo Yoon Kyung.
 12. Ох, Чани как ми липсва, а са минали дни...
 13. Нека просто се насладим на нещо красиво. Отпуснете се и си пожелайте каквото искате, ще се сбъдне, обещавам... Тук...
 14. Третият самостоятелен мини-албум на Baekhyun "Bambi" е номер 1 в Топ 10 на най-продаваните музикални албуми в света ✨ 868 000 копия, продадени през първата седмица на издаването Туитър на WMA
 15. Права си за Лей, но ще го видим с групата. Дори да е една песен...и никога няма да се откаже от момчетата, нито те от него. Вярвам в това.
×
×
 • Create New...