Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8890
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    heshk46

• Последни мнения

• Шиджими (вид малки миди) доматен рамен беше сутрешният специалитет на момчетата от клуба на рамена. Понеже не успяха да се съберат в пълен състав, само двама от тях спретнаха тази вкусотия за закуска.  Харесаха ми артистите. Направиха добри включвания. Така и не успях да гледам райдърския дебют на Укийо Мацумото, но определено ми допадна ролята му тук. Серията беше хубава, понеже не се гледаха през телефоните, а заедно сготвиха храната си.
    • Greenhouse е точно от онзи тип мрачни и напрегнати филми, които аз харесвам. Още от самото начало ясно се вижда колко отчаяна и изгубена е главната героиня – животът ѝ не върви, синът ѝ е задържан в център за непълнолетни, а тя самата живее в изолирана и забутана оранжерия. Всичко около нея създава усещане за безизходица. Работата ѝ като болногледач на възрастна и тежко болна двойка допълнително я натоварва психически. Филмът е бавен, но постоянно държи в напрежение и те кара да се чувстваш некомфортно на моменти. Лично на мен ми беше много интересен,и ми хареса. Давам му 7,5/10.
    • - Аз съм най-лошият. И като агент, и като човек. Завиждам ти. -    Епизод 11   Епизод 12     Какви уроци ще ни покажат И Сун Дже и Ким А Джунг? А какви поуки и заключения ще си вземат накрая нашите агенти? Вече може да разберете във финалните епизоди...     Благодарим ви, че гледахте с нас! Ще се радваме да коментирате във форумната тема вашите впечатления...  
  • Културни прояви

• Създай нов...