Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8848
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    shirindeniz

• Последни мнения

• От раз ми заприлича на един великолепен японски сериал с Кимура Такуя. Дали не е римейк?   Този    
    • Попадна ми случайно, при все , че случайни неща няма. Много хубава история, разказана с акъл, показана от класни актьори, без бля-бля бози, тъпи ъгли и ненужни врътки.  Главните- Ли Сиен си ми е от любимците, винаги влиза в кожата на героите си, Ю Тун също ми е много естествена и със собствено излъчване, различна от масовката. Вторият план- също без забележки.  Нищо не ме подразни, не превъртах и си я изгледах с удоволствие. Професиите не бяха стандартни, даже в началото неговата малко тежичка за приемане и гледане, но то и това е в основата на разказа донякъде. Недоумявах само, че инвалидността на главната героиня беше тотално замаскирана от протезата, но те нали китайците във всичко са по-по-най, та показаха в случая, че  и в протезирането.  Препоръчвам. Има над какво да се поразмишлява по време и след гледането, не е въздух под налягане или без налягане.
    • В началото бях голям фен на киберпънка, мехата, сай-фай неща и въпреки, че от години не е така Акира си остава задължителен филм за гледане. Чел съм от мангата, но нещо не я дочетох /то една да беше/. Както и да е - филмът е епичен!
  • Създай нов...