Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Content Count

  4,112
 • Joined

 • Days Won

  63

Lawandula last won the day on July 3

Lawandula had the most liked content!

Community Reputation

4,397 мочи

3 Followers

About Lawandula

 • Rank
  Азиатски Бог

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

4,391 profile views
 1. Да е жива и здрава и дано като одъртява да задобрява, че бая драми изкара все със станалия нарицателно "кравешки поглед".
 2. Пинокио е най-милия и смешен сухар, който съм гледала напоследък. Смея се с глас на хрумките му, особено на европейските в 19 епизод. Другото предимство на "арлекинчето" е, че тук поне нямаме супер шеф и чистачка, а нещо по-лекинко достижимо мега шеф и психоложка.Не, че героинята оправдава професията си, като действия, акъла и е колкото на детето,което е връх, но карай- поне е весело. Свалят ми всяко напрежение от деня след работа.
 3. Потънали са му гемиите, щото вече трябва да реши героят дилемата пари-мечти, за пари ли да бачка, за да е добре фемилито(Китай е все пак, а той е синът-отличник и е длъжен по техните норми) или за чест и слава подир мечти, но без пари. Тук малко се обърках- в космическите им програми, толкова ли зле заработват научните работници- едва ли! Инак, рекламата на игрите си върви нонстоп. Яко наливат явно в производство на сериали с тая цел.
 4. Така де, дойдохме си на думата. На мен пък ми харесва, как са го причесали специално в тоя сериал.Главното е, че успя да е различен в трите превъплъщения. Очите му обаче показваха, независимо кой беше, любовта към богинята, дори зад маската. Това го умее, за разлика от доста други.
 5. Абсолютно фактически! Поредният електрон в орбитата на кралица Раба, но какъв само! Даже и бастунест- харизматичен.Това с игрите( не знам колко народ ги вдява, но определено зяпа ), нова мода напоследък се очертава, но за него- поредна. Китайците умеят от наглед баналното да зарибят аудиторията, още повече като сложат в центъра някои актьори от топа, за разлика от корейците, при които някои телевизии, в комплект с някои агенции, дето са завързани за тях, бутат с големия булдозер новоизлюпени "актьори" и става напоследък все вкисната боза, та чак и фенщината у Корея не я преглъща.
 6. E, от трета нататък почва интересното.Той- капсулиран, безчувствен космически бастун, тя- земна звезда, която ще пробива капсулата и ще го приземява, превръщайки го в нормален човек със сърце. Те това ще гледаме.
 7. @skofiild, да, днес YG излязоха с официално съобщение. Може пък да е за добро, че ако Кака-Мъжемелачка му е хвърлила око в сериала, казармата ще му е спасението .
 8. Първа серия с превод на руски в преводаческата група, за регистрираните вконтакте топла, топла за онлайн гледане- тук
 9. Със сериалите по комиксите са пълен провал. Четох статия за един от последните им такъв "At a Distance, Spring is Green" , че зрителите са му сложили тотален бан, 1,5-2% гледаемост по държавна телевизия, не кабеларка, защото е изопачен комикса. Чуждият зрител може да зяпа, но корейците, след като си харесват първоизточника, не харесват изопачаване. В добавка слаб сценарий и не особена игра, дори известни айдълета и новоизлюпени любимци не ги спасяват. Второто глупаво е поамериканчването. Слагат десет целувки, сваляне на презрамки и 19+ и готово. Че аз, ако искам да гледам мачкане на чар
 10. Изгледах си ги, без да ми мигне окото, без да превъртам и без да ми доскучее.И още даже можеше. Всичко си навързаха и обясниха логически.Актьорите -съгласна с Матрим, прекрасни и останалите, дето не ги е споменала- също. Много красиво беше и най-вече не прецакаха края по китайски. Летяха, изпаряваха се, изчезваха, умираха, прераждаха се, клонираха се и какво ли не, все в името на мира и любовта. Похарчените пари не са отишли на вятъра, получила се се смислена красота. Зад кадър Направи ми впечатление в задкадровите на "усмивката" си е мега купон. Тук Сюто е ма
 11. Свърши. Прекрасна приказка. Гледането беше удоволствие.
 12. @Rossi Yankova, Роска, да илядиш!
×
×
 • Create New...