Jump to content

Lawandula

Потребители
 • Content Count

  3,995
 • Joined

 • Days Won

  62

Lawandula last won the day on April 13

Lawandula had the most liked content!

Community Reputation

4,161 мочи

3 Followers

About Lawandula

 • Rank
  Азиатски Бог

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

4,073 profile views
 1. Така, така, гледайте и харесвайте. След още малко и фенклуб на Дедо ни ще направим и кОнкурс за заглавие. Проекта за лайтстик - лилава мамул с бяла коса съм го планувала и него.
 2. За протокола- рейтингът цък Както се вижда, през цялото време си влачи рейтинг до 12, само последният епизод , може и заради партенката за появата на каката е покачил до 14, а в Сеул и до 16, а може и от любопитни, като мен например, дето са тътрили до средата.
 3. Добре де, щом @Urban слага рамо, нямам съмнения, за последните пет епизода. Само дайте в спойлер, дали се вземат младите за край, въпреки вярата ми в Бънита, за да го пропусна, ако да .
 4. Да си кажа. Върви прилично. Осем епизода изгледани. Уйлямчо великолепен. Гулиначжа GuliNazha много добре. Ех тези уйгурки, какво да правя- харесвам ги.
 5. Бънита, а не може ли да я пропуснем средата, вместо да я търпим и да подкараме от 16 до края, щото единствено Уон Бин може да ме накара да гледам глупости от сорта, понеже отдавна не играе и бих гледала с него и прогнозата за времето в 20 епизода. .
 6. Харесвам ги главните(много хубава двойка са), та ще позяпам, ако не е много под крилото на Партията-майка, че такова ми се гледа от първите три епизода, но най-вече, заради Трапчинков съм на клона. Погледнато, в сравнение със съвремените пепеляшкови- по-бива.
 7. Никой не им е светил, за да знае. Момчетата изпълняват роли в сериала, а оттам нататък животът им е личен. Може дори и приятели да не са.
 8. Честито и от мен! Жива, здрава и щастлива по твоему, @chernata kotka!
 9. И аз не я особено харесвам. Много шум за нищо, тоя филм вече сме го гледале. ГолЕма любоФ, като изфирясала лимонаТа.
 10. @bond, реално може да е всеки.
 11. Звездната двойка(за главните в този сериалиде реч), дето с голяма любов се взе, си каза " хайде, кой откъде е". Ще отглеждат в разбирателство детето си.
 12. Мега нагласена история, по поръчка на партията-майка. Трийсет и повече годишни девствени индивиди, се гледат цял сериал като пет годишни, за да правят безкрайната реклама на китайското здравеопазване, армия, полиция, урбанизация, бит и т.н. Две рибешки целувки в добавка за великата чиста любов и всички двойки по ред три дни яли, пили и се веселили на фона на китайския луксозен начин на живот, дето едва ли го живеят и пет процента от населението им. Та, горе в резюмето, вместо, всичките писания за жанра, спокойно може да пишете- съвременен, поръчков, партиен, за да си направят сметка хо
 13. @bond, мисля, че ще ти хареса. За мен беше удоволствие гледането.
×
×
 • Create New...