Jump to content

mgy

Потребители
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mgy

  • Рожден ден 07/24/1975

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Велико Търново

mgy's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Една от любимите ми БЛ сериали.
  2. Е най-накрая се усети, че са две различни. Или поне се надявам.
  3. Тук не става въпрос за нагласяване, а за изпълнени елементи с по-висока стойност. Дори и да повлияе човешкият фактор относно артистичната част, то 3 точки преднина идват от комбинацията двоен-троен скок. Докато Йон А изпълни троен-двоен скок. Тук даже няма значение и вида на скоковете, самата комбинация носи допълнителен бонус. Да не говорим за комбинацията от 3 скока, за която е санкционирана за докосването на леда при презимяване на третият скок. Ние всички имаме предпочитания и любимци, но все пак трябва да бъдем спортсмени и да признаем направеното от другите опоненти. Според мен това е най-голямото достойнство, на което учи спорта, освен разбира се това да не се отказваме до последно. Извинавам се за дългият пост и ако съм досадила на някого.
  4. С цялото ми уважение към труда и на двете, но дори американците в New York Times много добре и обосновано обясняват оценките на двете момичета. Снощи по Канал1 също чудесно и нагледно обясняваха разликите в елементите и как се оценяват съгласно разпоредбите на международната федерация, които се отнасят за всички състезателки. Що се отнася до това дали фигурното пързаляне е спорт и сравняването му с балета, мога само да напомня Варненският балетен конкурс /състезанние/. Мисля, че ние хората всичко превръщаме в състезание, съревнование и други подобни.
  5. Здравейте. Отдавна следя темите във форума. Страшно много харесвам сериялчето. Обожавам Song Ji Hyo в Running man. Направо не можах да повярвам на очите си като видях
  6. Това е темата за сериала.
  7. За какво си мислите?

×
×
  • Създай нов...