Благодаря отново за темата @lazeto!
Снощи го изгледах,и да си призная ми хареса,въпреки ниската оценка в MDL.
Има доста интересна гледна точка,що се отнася за характера и очакването от това да си герой.
Разбира се ми харесват и тези "моменти",които ги имаше и в Squid Game.Характера на хората,нагласата им,как се показва/променя когато са притиснати в ъгъла.Когато паниката започва да взима връх,и всеки започва да мисли първично(всеки сам за себе си).
Разбира се,не правя сравнение със сериала(Squid Game),да не стане объркване,просто го има това загатване.
Относно актьорския състав,прекалено много известни на едно място,не е на добре!Да готино е да ги видиш всички на куп,но не е отделено много време върху всеки персонаж,и някак оставаш неудовлетворен за краткото време в което се показва всеки един тях.(Може би защото е филм).
п.с. @snowmoon може ли да добавиш и линка към телеграм страницата - ЦЪК (и да бъде добавен към раздела "КАТАЛОГ".Може би Лазето е пропуснала)
Днес аз и още 2 момичета се пробвахме да купим билети за Букурещ - уви, не успяхме. Беше presale и свършиха толкова бързо.
Утре ще се пробваме за София и каквото стане! Пожелавам късмет на всички!
Много им се кефя на момчетата, лятото се зарибих по тях с песента 1&Only.
Една нова, но нашумяла к-поп група идва в България.
XLOV ще са в JOY Station на 6.02 и по данни от социалните мрежи билетите се пускат в продажба утре, 25.09.
Предполагам организаторите от българска страна скоро ще се включат с повече информация.
За тези, които не са запознати с групата - дебютното им видео от 07.01.2025 г. 'I’mma Be'
Ако някой проявява интерес към документалното кино - филмовият фестивал Sofia DocuMental ще се проведе в София от 25 септември до 5 октомври 2025 , като и тази година са включени филми свързания с Азия.
На 30.09 ще бъде прожекцията на филма "Миядзаки: духът на природата“, който ще ни разкаже за света на Хаяо Миядзаки – легендарният японски аниматор - тъкмо тези дни има прожекции на негови филми
На 3.10 пък ще бъде прожекцията на "СЕВЕР ЮГ МЪЖ ЖЕНА" - историята на една дезертирала северно корейка, която създава брачна агенция за жени , избягали от Северна Корея и южнокорейски мъже.