Jump to content

ftisland

Потребители
  • Мнения

    1566
  • Присъединил/а се

  • Days Won

    21

ftisland last won the day on Март 2

ftisland had the most liked content!

Относно ftisland

  • Рожден ден 09/03/1991

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ftisland's Achievements

Небесен император

Небесен император (9/10)

4.2k

Обществена Репутация

  1. 25 МАРТ 2024 YG ENTERTAINMENT ОТРИЧА ДА СА ПОХАРЧИЛИ 30 МИЛИОНА ЩАТСКИ ДОЛАРА ЗА ДОГОВОРИ С BLACKPINK YG Entertainment опроверга информацията, че са похарчили 30 милиона щатски долара за подновяване на договора на BLACKPINK. Според бизнес отчет, публикуван от компанията на 22 март, миналата година YG Entertainment са заявили сума от около 30 милиона щатски долара за нематериални активи. Според Korea JoongAng Daily това е счетоводна практика, която обикновено се използва от музикални лейбъли в Южна Корея, когато са необходими средства за подновяване на договори. Трябва да се отбележи, че миналата година YG Entertainment осигури подновяването на договора на K-pop момичешката група BLACKPINK за групови дейности, след продължил месеци процес на преговори. Оттогава обаче YG Entertainment отрече, че всички средства са били използвани за тази цел, в изявление за Korea JoongAng Daily. „Имаше различни други подновявания на договори, както и нови договори, сформирани върху различна интелектуална собственост“, каза говорител на YG Entertainment. Лейбълът добави, че „не може да разкрие подробности за договора“, но отбеляза, че „въпросната сума не може да се счита за изключителна за удължаването на договора на BLACKPINK“. В същия доклад Korea JoongAng Daily също отбеляза, че YG Entertainment каза, че „планира“ групови дейности от BLACKPINK. В отговора обаче не е посочен срок.
  2. @k-drama-monk Честит рожден ден и от мен.С пожелание за здраве, добри приятели и семейство което те цени.
  3. 20 Март 2024 V от k-pop иконите на 21-ви век BTS, пусна нов сингъл, озаглавен "FRI(END)S". Той излиза шест месеца след премиерата на първия му солов албум "Layover", с който той демонстрира отличителния си индивидуален стил. Емоционален ритъм и нежни вокали, "FRI(END)S'' е R&B изповед, която резонира със същността на настъпващия пролетен сезон. Към "FRI(END)S" излезе и музикален видеоклип, който е пълен със символика и неочаквани обрати. С интересна сюжетна линия, изобразяваща ежедневието на две контрастни личности и гледни точки - едната е на самотен човек, а другата, в романтична връзка - той по-скоро се отклонява от стереотипите, за да изобрази познатия разказ за преминаването от приятели към влюбени. Внимателното отношение към детайлите, от промените в костюма, прическата и изражението на лицето на V, в съчетание с мечтателните му визуални ефекти и разнообразната гама от визии, които се редуват между ексцентрични и елегантни, добавя изтънченост към естетиката на музикалния клип и позволява повторението във видеоклипа да се разглежда като два отделни завладяващи разказа.
  4. @k-drama-monk Да това ще дават след "Мозъчни разследвания" Видях по тв програмата. Да прав си не са я премахнали премиерата просто. Да също си прав и за това,че не дублират много нови сериали и въртят стари за енти път.Явто наистина екипът имен малък по дублаж и за това.
  5. Пак ще има повторение на сериалът по Btv Story от 26.3 от 22:30 часът,с повторение на следващият ден от 11:30 часът. Само не знам защо са го обявили като премиера,след като са го давали вече?
  6. Да има аз го гледах от Тук
  7. 15 МАРТ 2024 V ОТ BTS ИЗДАДЕ ВИДЕО ЗА СИНГЪЛА "FRI(END)S" V от k-pop момчешката група BTS, издаде музикалното видео за новия си английски сингъл „Fri(end)s“ . Емоционален ритъм и нежни вокали, „Fri(end)s“ е R&B изповед, която резонира със същността на настъпващия пролетен сезон. Към „Fri(end)s“ излезе и музикален видеоклип, който е пълен със символика и неочаквани обрати. С интересна сюжетна линия, изобразяваща ежедневието на две контрастни личности и гледни точки - едната е на самотен човек, а другата, в романтична връзка - той по-скоро се отклонява от стереотипите, за да изобрази познатия разказ за преминаването от приятели към влюбени. Внимателното отношение към детайлите, от промените в костюма, прическата и изражението на лицето на V, в съчетание с мечтателните му визуални ефекти и разнообразната гама от визии, които се редуват между ексцентрични и елегантни, добавя изтънченост към естетиката на музикалния клип и позволява повторението във видеоклипа да се разглежда като два отделни завладяващи разказа. “Friends, just for now / Yeah, but friends don’t say words that / Make friends feel like more than just / Friends, just for now / Now, I’m over pretending / So let’s put the “end” in friends,” пее V в припева на новия си сингъл. „Fri(end)s“ бележи първото музикално издание на певеца на BTS, откакто той се записа в южнокорейската армия за задължителна двугодишна служба през декември 2023 г. Последното му издание беше дебютният му солов мини-албум „Layover“ през септември миналата година.
  8. 14 МАРТ 2024 BLACKPINK СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ „BILLIONS CLUB“ НА SPOTIFY С ПЕСЕНТА „HOW YOU LIKE THAT“ BLACKPINK официално се присъединиха към „Billions Club“ на Spotify с хитовия си сингъл от 2020 г. „How You Like That“. „How You Like That“ на BLACKPINK премина един милиард слушания по-рано тази седмица, превръщайки се в първата K-pop момичешка група, достигнала този крайъгълен камък. Трябва да се отбележи, че Lisa преди това беше достигна милиард слушания през септември 2023 г. със соловата песен „Money“. Оттогава песента е добавена в официалния плейлист на Spotify „Billions Club“, заедно с други хитови песни, които също са надхвърлили един милиард стриймвания в музикалната платформа. Други K-pop песни в „Billions Club“ включват песните на BTS „Dynamite“, „Butter“, както и „Seven“ на изпълнителят от BTS Jungkook. Jennie, която също е член на BLACKPINK, наскоро стана и първата K-pop соло певица, преминала 1 милиард гледания в YouTube с музикалния си видеоклип към „Solo“, който беше пуснат през 2018 г. Единственият друг соло K-pop изпълнител, достигнал 1 милиард гледания с едно видео е Psy с неговия вайръл хит от 2012 г. „Gangnam Style“.
  9. В продажба се появиха нов вид тигани с незалепващо електронно покритие-когато храната започва да загаря,интернетът автоматично спира.
  10. @bond Честит рожден ден! Бъди жив и здрав, защото здравето е радост, радостта е щастие, а щастието е това, което аз ти пожелавам!
  11. Драмата е дават премиерно по Btv Story всеки делничен ден от 22:30 часът с повторение от 11:30 на другият ден. Изгледах първият епизод,като за начало странен ми се стори.Добре се справя Yong Hwa в ролята си,подхожда му според мен.
  12. Много сладко изглежда сериалчето,а и актьорите са симпатични.Историята не е кой знае какво,ама е мой тип.Само да загатна,че за вбъдеще друг екип ще прави което ме радва много и ще мога да го изгледам
  13. Честит рожден ден на прекрасните ни съфорумнички @felicyti и @Vanchela Бъдете здрави,щастливи постигайте целите и мечтите си,дерзайте.Благодаря ви за всичко което правите за форумът,и за нас потребителите му
  14. Честит 33-ти рожден ден на един прекрасен талант,на едно страхотно Гласище Lee Hong Ki. Много здраве му желая и още дълго да ни радва.
×
×
  • Създай нов...