Jump to content

lilibini

Потребители
 • Content Count

  318
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

105 мочи

About lilibini

 • Rank
  Пълководец

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Много избирателно се премахват неудобните за някои постове, яка цензура има тук! В същото време други обиждат ли обиждат, но техните постове си стоят! Приятно ви гледане и плюене на всичко!
 2. Искам да попитам защо ми е изтрит поста, какво толкова съм казала или обидила, че решавате да го премахнете? Значи едни могат да плючт както си искат, а надруги постовете биват изтрити! Възмутена съм от цензурата ви!

 3. desini, напълно съм съгласна с теб, и аз на това се надявам!
 4. Много забавен сериал, изгледах го за два дни, скоро не се бях смяла толкова.Главните бяха страхотни, а Oh Yeon-Seo с тези трапчинки като се усмихне, е такава сладурана.Харесах сериала и го препоръчвам.
 5. Song Kang и на мен ми е сред новите любимци, гледах го първо в Sweet Home и още от тогава си го харесах, изгледах всичко с него и навсякъде оправдаваше моето добро мнение за него.Така е и тук.
 6. Някой казал - Не ми харесва, и айдееее, няма да гледам .Вие нямате ли си собствено мнение, че слушате какво ще ви каже този или онзи.Никога не се доверявам на чуждо мнение. Гледам и ако ми хареса продължавам, ако ли не - не гледам. Ама да чакам някой да ми казва хубав ли е или не сериала, съжалявам, но не се доверявам. А и не търся под вола теле. Бил айдъл, ами има доста айдъли, които играят добре. Винаги гледам хубавото в даден сериал, а не само лошото.Щом ме забавлява, значи става. То бива негативизъм, ама чак пък толкова.Сериалът още не започнал и вече не става, как пък така го преценихте.
 7. А тази прекрасна песен направо ме разплаква за всичко онова, безвъзвратно изчезнало.Обожавам всички герои от този страхотен сериал.И ме е яд, че си няма бг превод.
 8. Голяма забава е този сериал, а Shin Hye Sun е страхотна актриса. Скоро не се бях смяла до припадък, но тя е толкова добра, уникална е.Всъщност където и да съм я гледала, винаги се е справяла отлично с ролите си.Харесвам я много.Принца и него си го бива. Надявам се хумористичната нишка в сериала да се запази до края.
 9. Все пак сериалът ще бъде фентъзи и комедия, така че историята така или иначе е измислена, не се отнася за истински детектив-зомби. Така, че може да има всякакви нтерпретации.Дали има мозъчна дейност или няма, ще разберем от сериала.Главният актьор ми е сред любимците, така че аз съм на клона.
 10. На мен пък са ми забавни повечето от персонажите и когато не търсиш някакъв дълбок смисъл, намираш над какво да се смееш.Сериала не е от сериозните, та да му се замислям чак толкова и да търся под вола теле. Не ми стига напрегната обстановка по света и унас, та ще трябва да намирам и кусури във всеки един сериал.Гледам и се забавлявам.Пък и на който му е скучно, да не гледа.Никой не го кара насила да гледа това, което не му харесва.
 11. Чакам този сериал с нетърпение и дано е интересен като първи сезон.
 12. Рядно казвам за някой сериал, че не ми е харесал, но този е от тези, ужасно глупав сценарий, язък за актьорите!
 13. Още не е започнал сериала, как така "ох"?!
 14. Сериалът е доста различен с това бавно действие, но на мен точно за това ми харесва.Топъл сериал за живота в корейската провинция, където живота не е така забързан, хората се познават и се събират в уютната книжарница на Юн Соб на своите седмични сбирки. Химията между Канг Джун и Минка е налице и това се вижда от нежните моменти между тях, те са страхотна екранна двойка.Джун добре пресъздава тази меланхолия и самотност, вследствие на преживяното от него.Не мога да не отбележа играта на тая лудетина - сестрата на главния, голям образ е.А и всички герои допринасят за това, сериала да ми харес
×
×
 • Create New...