Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8811
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Perla

• Последни мнения

• Тонът сигурно ми е повлиян от онова CV, което писах преди седмица по „Гостоприемство в туристическата индустрия“.  (6,00 за CV-тУ) Май съм прихванала малко от мотивационния стил — без да искам, естествено!  И мотивационно писмо съм писала но това беше още в 9 клас (леко отклонение /6,00 за писмото) Значи да се чувствам специално поздравена  
    • Уникална комедия.Смях се почти през цялото време,при това на моменти се просълзих Препоръчвам ! Много забавен филм  Няма много какво да се коментира...Очевидно е че мъж се преобразява на жена,за да запази работата си като пилот,НО това пък води до мнооого комични сцени!  За втори път гледам Jo Jung Suk и отново не разочарова по никакъв начин.Отлична игра! Както споменаха по-горе... Може би никой друг не би го изиграл по-добре  Канг Ха Нъл се появява точно след надписите в последните секунди преди да свърши филма.(Нищо особенно,но е забавно да му се види физиономията)Жалко че не добавиха и с него някоя минутка,ей така за смеха    п.с. @snowmoon @bealonenomore Може ли да добавите червените букви за преведен,след името на филма в раздела "КАТАЛОГ" 
    • Епизод 3: "Лунна светлина в Сеул" 720p и /не препоръчвам, има вградени корейски субтитри, само за хора с по-слаби компютри/ 1080р и /изберете по-доброто качество/
  • Създай нов...