Jump to content

gal

Екип Субтитри
 • Content Count

  371
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

gal last won the day on April 23

gal had the most liked content!

Community Reputation

1,045 мочи

About gal

 • Rank
  Пълководец

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

2,490 profile views
 1. Нов ъпдейт на студиото, ще правят влог с игри. Тук СД нарисува 3 неща, феновете трябва да познаят какви са и ще има жребий и награди. Също така играха игра на отговори, където той трябва да отговори с нещо различно от темата на въпроса и ако загуби, трябва да предостави награда на студиото: селфи, песен, нещо За 3 мин сигурно 10 пъти каза, че е гладен, ааааа. Обичам историческите драма и новата му роля ще е страхотна, но се поддържа твърде слаб за тях Roseonly стрийма с анг субс Лек преразказ: Казва, че новата му роля в и
 2. Номер 1 в горещите търсения в момента е, че Сяо Джан е бил на вечеря в историческото градче Hengdian с част от каста на Untamed: режисьора Chen Jialin, Meng Ziyi и Wang Zhoucheng. Режисьорът беше един от малкото хора, които непрекъснато защитаваха Сяо Джан миналата година. Zhoucheng също. Радвам се, че са намерили време да се видят. Смешното е, че само кучето на Meng Ziyi открива папарашката камера на youku
 3. Качвам клипа от лайфстрийма без субове засега. До 2-3 дни сигурно ще има английски субс, работят по тях, просто е дългичко видеото.
 4. Снима активно той. Тъй като има ангажименти покрай пиесата всеки месец, снимките на сериала сигурно имат много интензивен график.
 5. Нова реклама на KXZ Нова реклама на Roseonly Roseonly ще имат излъчване на живо днес, очаква се да участва и той. Също така в момента номер 1 в горещите търсения на уейбо: Сяо Джан и Yang Zi (актрисата от Клетва за любов) са вечеряли заедно в историческия град (на който все му забравям името ), където в момента снима СД. Били са с асистентите си, говори се, че са уточнявали нещата покрай сериала Цък
 6. Ъпдейт на студиото. Сънен, но толкова естествен, опитва от храната в Ухан. Но накрая резултата: питат го дали харесва повече това, което току що яде или бутер закуските, веднага казва, че харесва най-много бутер закуските (имаше фото сесия с такива преди галата на Douyin) Каза и, че след това ядене, няма да яде до края на деня. Обича много хляб, но да не му дават. За информация относно диетата: когато се снимат исторически драми, костюмите са на много слоеве и стоят по-добре когато актьорът/актрисата са слаби, та затова и тези диети и толкова внимава с храната.
 7. Покрай атаките срещу Сяо Джан задълбах повече в китайския развлекателен бизнес, който като всеки такъв хич не е цвете. Разкритите неща ме натъжиха и ядосаха доста. И наистина е по-добре да не ги казвам, нека си остане спокойно тук при нас. Ще кажа само, че моето мнение е, че към момента двамата не са приятели, просто са колеги, движещи се в различни посоки, така че твоят коментар беше много точен. Благодарна съм им, че ни поднесоха този страхотен сериал.
 8. Нови тийзър и постер за Клетва за любов. Тийзъра го постнах в темата на драмата.
 9. Нов тийзър за драмата И нов постер Хайде да видим поредното скоро на Хунан колко точно скоро ще е Опредено ни направиха на клоуни
 10. Не, не са играли заедно и засега няма изгледи да го направят пак. Знам, че химията им тук е страхотна и е зарибяващо да ги гледа човек, затова направи като нас, гледай Untamed 20-30 пъти а после им гледай другите сериали, в които участват. Боен континент (Douluo continent) на Сяо Джан е преведен и го има тук във форума.
 11. Няма да има втори сезон. Историята е завършена, и по книга, и в сериала. Това е клип, направен от фенове. Не е истинско.
 12. Съдейки по нещата, които научих през последните 6 месеца, много си прав.
 13. Представленията на пиесата в Ухан завършиха със страхотен успех.
 14. Сещам се за надписа, най-близко до нашия език беше руския, така че му се изкефих Но не видях да казват кой го е изпратил. Имаше букети от толкова много страни. Гледах клипчета как феновете раздават цветя и хората си тръгват усмихнати. А букетите, поръчани за днес, тъй като не можеха да се върнат, бяха разпределени по всички болници: за персонала и пациентите. Беше много емоционална вечер. После имаше стотици постове в уейбо на тези, които баха получили цветя. Нови снимки от днес, с режисьора и продуцента на пиесата:
×
×
 • Create New...