Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8815
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Sibelina

• Последни мнения

• Много се радвам! Може и някоя друга година да ти препоръчам BL сериали.  Но не е за всеки, особено за мъже.    Коя е драмичката? Много я харесвам (от малкото хора тук) много е сладичка. 
    • Ако не си позволиш да изядеш един бонбон днес, след седмица да изядеш цяла торта. Това се нарича "ефекта на дебелата пеперуда".    
    • Филмът ми хареса, защото показва колко хора могат да станат алчни за пари и слава и как лесно забравят кое е важно в живота. Напрежението е постоянно и те държи на ръба през целия филм – точно това ме грабна. Хареса ми и как историята показва съвременното общество, където хората са готови на всичко за внимание и последователи. Сцените с напрежение те карат да се вживееш и да усещаш страха и стреса на героите. Филмът ме накара да се замисля и за това, че когато си активен онлайн, трябва да внимаваме с думите си и да се държим нормално. Не знаеш кой е отсреща и как ще реагира, а понякога хората могат да наранят другите, както се случва във филма.   Към края бих препоръчала този филм на @Ilqnski защото съм сигурна, че ще ти хареса – напрежението, неочакваните обрати и динамиката на историята са точно по твоя стил.  Определено ме впечатли и остави онова усещане за напрежение и адреналин, което търся във филмите, които гледам. Бих му дала 10/10
  • Създай нов...