Jump to content

eligocheva

Потребители
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 тофу

1 Follower

About eligocheva

 • Rank
  Млад герой

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Душата ми си остава в България

Recent Profile Visitors

266 profile views
 1. Аз пък си гледкам тези двамцата и са ми доста интересни
 2. Много красив сериал,музика,цветове,костюми.Като видях 58 серии се замислих дали ще издържа докрая,защото никога не превъртам.Вече си имам и двама любимци в Бин Бин се влюбих в един друг сериал,но Венго с този поглед и студено изражение.След като прочетох всички коментари реших,че вероятно си заслужава и не съжалявам за отделеното време.Благодаря на @seal_reinforce чиито превод и коментари ме убедиха да го започна.
 3. Еххххххх този "Бинченцо Казанова" малко остана до края!
 4. Гледам,че никой не е коментирал и е ясно защо. Голяма скука с леки проблясъци на интрига в 4-ти и 5-ти епизод.Защо се напъват да правят втори сезон след като нямат идея с какво да го запълнят и сюжета са си го изсмукали от пръстите.Вкарали са и крими момент.....освен всички други дивотии.
 5. Невероятен сериал!Много ми хареса!За съжаление красива утопия!Искам да вярвам,че може да съществува такова приятелство между петима.Да има толкова мили,добри,кадърни,съпричастни и отзивчиви лекари някъде по света!Определено влиза в графата любими!Не липсваха и комични моменти,заслужава си отделеното време!
 6. Много сладурско,не съм го приключила все още,но съм много доволна.Наистина е страшно позитивно,усмивката не пада от лицето ми.Благодаря ти @Indira,че реши да го споделиш с нас.Припомних си и мили ученически спомени и определено започнах да ставам фен и на китайското(ядене)филмово изкуство.
 7. Доста по-добър втори сезон изпълнен с много " емоционално" напрежение! Очертава се да стане поредният ми фаворит в жанра.
 8. След изгледани два епизода смятам,че от самото начало е ясно,че сериала е пародия с голямо чувство за самоирония и засягане на наболели техни проблеми!Мисля да му дам шанс докрай.
 9. Сбърках много,че започнах да гледам сериала преди да е преведен изцяло........сега нямам търпение за следващите епизоди. Момичета @gal и @WildFlowerневероятни сте.Оказа се ,че съм попаднала на любим жанр и всяка серия е много интересна....Сяо Джан няма да го коментираме, както винаги е на ниво.
 10. Гледах го онлайн на руски ,но ако изчакаш и не си много нетърпелив/a ще го има и преведен! Малко по назад в темата са изброени много......има и доста преведени :Tarn Type 1 и2 ,Why R U?,Until we meet again
 11. @desini изкушаваш ме да започна да го гледам.Изчаквах да се съберат малко повече серии,че и аз като тебе на първи сезон целувката от пета серия не знам колко пъти я гледах отново и отново
 12. @dido100 "Тайната гора" ли имаш на предвид?
 13. Благодаря ти за препоръките @Urban има някой от изброените които все още не съм гледала. Личи си че си фен на "катеричката" не че аз не съм!
 14. Това е първият ми южнокорейски сериал,не си спомням как точно се реших да го започна,но от тогава любовта ми към тези сериали не е спирала!Нямах търпение да излезе всяка нова серия.Очаквах превода на @Ragnos с огромно нетърпение.Щастлива съм,че съм улучила нещо от висока класа от първия си опит! Би ми било интересно ,ако повече членове на форума споделят с кой точно сериал са започнали да гледат корейско........може да съм пропуснала някой интересен!
 15. И аз си го чакам с нетърпение!
×
×
 • Create New...