Много сте критични. Сериалът си е много добър.Има си всичко- лоши и добри, можещи и глупави, хубави и грозни. Децата са невероятни. Лигави кифли няма. Малко трудно беше докато се разбере "кой кум, кой сват,кой на булката брат", но и това се подреди. Политиката навсякъде и по всяко време е мръсна работа и тук няма изключение от това.
За мен е удоволствие да го гледам.
Я каква находка е за мен този сериал.
Изгледах 8 серии, а не можах да му намеря кусури.
Като стил ми напомня корейските костюмни сериали, които по принцип много харесвам и в този смисъл сериалът е точно като за мен.
Нежна, красива приказка, много приятна и лека за гледане, поне до момента.
Бонус за мен е, че главната актриса е актриса, която ме докосна с излъчването си в друг сериал, в който обаче не беше главна и имаше много малко екранно време.
Харесвам главните актьори и персонажите им - заедно и поотделно. Смятам, че имат много нежна химия и е истинско удоволствие да ги виждам един до друг в общите им сцени. Харесвам и второстепенните около тях с изключение на една дразнеща "кифличка" и плъхчето влюбено в главната, ама няма как да няма такива персонажи в такава история. И те двамата, и злодеите добре са представени от акторите, но актьорът в ролята на Плъхчо сякаш придава на героя си тежест, изпъква като образ и не може да остане незабелязан.
Човешкото превъплъщение на зеления змей е много сладък персонаж, изигран сладко, от много сладка актриса. Тя и двамата главни ми създават усещане за доброта, свежест, нежност, светлина
Сериалът е с доста по-малко серии в сравнение с другите китайски приказки, които гледах. На моменти се усеща малко мудно действието, но за кратко и засега не е дразнещо.