Jump to content

lenazai

Потребители
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 манджу

About lenazai

 • Rank
  Посветен
 • Birthday December 13

Profile Information

 • Пол
  Not Telling
 • Местожителство
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Благодаря,Група, за превода на чудесния сериал. Още съм до 5-та серия, но сериозно се загледах и ми дойде да ви благодаря ей така, от сърце.
 2. Сериалът си е много хубав. Има си всичко- и добри и лоши , и наивни и тарикати, и грозни и красиви. Изводът най-накрая е малко гаден- Доброто не може да унищожи Злото. Злото може да се премахне със Зло. И как накрая няма да има Зло...няма такъв край. Тъжно.
 3. Сериалът си е много добър. Има си тъжно. има си весело, има си сериозно и несериозно. Всичко си има. На фона на многото други скорошни предложения този си заслужава гледането. Е, ако някой си намери и по-хубаво, халал да му е. Благодаря сърдечно за превода и редакцията. Отдавна не бях гледала нещо на български и това ми направи кефа пълен.
 4. Тука за първи път видях нещо различно -принц продава секси бельо на площада, за да спечели сърцето на госпожицата, която хич и не иска да става принцеса. Поне до десети епизод е така.
 5. Гледам го след една година време. До 17-ти епизод съм, но още не мога да разбера основните загадки. Една по една се разкриват хора, стремежи, връзки, организации, но не става бързо. Много жертви има по пътя на главния герой, но той не се отказва . Не е лош сериалът и за почивка върши работа.
 6. Приказката си има всичко- хубави герои, лоши гадини, интриги, бой и щастлив край. Който харесва този жанр, няма да се разочарова.
 7. Много приятен сериал. Опъваш се на фотьойла, слагаш си удобно лаптопчето, гледаш и си почиваш. Чудесни артисти, няма гадни интриги, които да те държат в напрежение, хубави дрехи, домове, приятни разговори. Релакс. Благодаря от сърце на преводачите и редакторите . Беше истинско удоволстви да гледам сериала след вашия огромен труд.
 8. Който не е гледал, да започва. Рядко ми се случва да оцеля толкова свестен сериал. Не се налага да превъртам, имам търпение да изгледам подред сериите. Съдържанието е идеално, за артистите- нямам думи. С две думи - много ми харесва. Ако някой е гледал нещо толкова добро - да сподели.
 9. След като има "Властелинът на пръстените", защо да няма и Чудо лечител? Много си е хубава приказката и който харесва такива филми, ще му бъде приятно да гледа.
 10. Ако на някой му е доскучало и няма какво да прави - да си пусне филма. Ще се посмее, ще се позабавлява и ще си прекара приятно.
 11. Ако много ви се е сгъбясал денят, ако се питате защо все на мен ми се случва, ако ви е крив светът, пуснете си този сериал, сипете си чаша вино и се отпуснете. След няколко серии ще започне да ви става все по-забавно и въпреки че всичко е приказка се усмихвате, засмивате и някак си нещата започват да изглеждат не толкова дразнещи.
 12. Ръцете му наистина са много по-светли от лицето -справка -8 - ми и 9-ти епизод. Гледах "женския " вариант на вълка Sound of Desert. Малко по-старичък е и си му личи, но не е лош.
×
×
 • Create New...