Jump to content

lenazai

Потребители
  • Мнения

    145
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно lenazai

  • Рожден ден Декември 13

Profile Information

  • Пол
    Not Telling
  • Местожителство
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

lenazai's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

143

Обществена Репутация

  1. Преди малко разменихме малко думи във фейсбука и ви казах, че имам много свалени сериали. Ще се радвам , ако ви свършат работа и така мога да ви помогна.

  2. Сериалът не е лош. Главните герои се справят много добре. Е, Партията няма как да се прескочи по много причини, но това не сваля качеството. Ако са ви харесали Sparrow, Awakening of Insects и Thin Ice, няма как да не ви хареса и този, защото сценаристът е един и същ. На мен този сериал ми харесва повече от изброените.
  3. Много кървав сериал. Режат глави като зелки, кръв се лее и две бандитски групировки воюват помежду си. Разделили столицата по половина, държат под контрол търговията, публичните домове, заведенията, разпространението на оръжията, но главните герои са едни милички- да им се ненагледаш. Красавци са, умни, талантливи, образовани,минали през много трудности, но като феникси оцелели и все са прави. Официалната власт каквато си е - корумпирана и ги използва брутално. Само наркотиците липсват, ама и така става. Много е трудно да си избереш любимец. Точно го харесаш и той най-безцеремонно изтрепе поне десетина. И си мислиш- аз по убийци ли си падам. Но с филмите е така. Харесваш това, дето не е за харесване и не му мислиш много, че всъщност приказката си е живата истина.
  4. Страхотен сериал от този вид. За първи път почти не съм превъртала и ако съм го правила , то е било от любопитство. Краят е малко тъжен, но много реален.
  5. Съботно-неделно сериалче. Леко, феерично, много приказно, но в него има и един важен момент- отношението към децата в семейството.На тези, на които тепърва им предстои да гледат и възпитават деца, да го гледат. Родителите не бива да се отнасят различно към децата си, защото обидата в техните сърчица остава за цял живот.
  6. Много сладък сериал, но с много отворен край-сериите свършиха ,но филмът не. Някой нещо да е чул за продължение?
  7. Eдин чудесен сериал, в който всичко си е на мястото и затова горещо го препоръчвам. Артисти, сюжет, картини и каквото се сетите е подбрано идеално. Чудя се защо толкова малко хора са го гледали. Вече съм до 10-ти епизод и много, ама много рядко превъртам. Само ожалих артиста, играещ главния герой за цигарите- много пуши и сигурно след сериала е ходил на някакъв вид детоксикация.
  8. Какво ли е да имаш втори шанс в живота и да помниш всичко от предишния?! Знам, че е фантазия, но на всеки му се ще да му се случи. Винаги има какво да поправиш, особено ако пазиш опита от първия. За съжаление това става само в игрите и затова са толкова зарибяващи-един свят, в който можеш всичко.
  9. Филмът си струва гледането. Увлича и много бързо свършва.
  10. Една много хубава приказка. Пълна с хубави картинки. Почва с "Пепеляшка", но тя после се оказва не коя да е. "Принцовете" са последователни-красиви, силни,побеждаващи. И така лекичко,полекичко стигаш до края. Е, можеше и по-бързо да се разкаже цялата история, но и така става. Човек има нужда от хубави приказки.
  11. Има си кусури сериалът, но изобщо не е за пропускане. Много се радвам, че вече има и бг субтитри. Поздравявам екипа за превода.
  12. Много приятен сериал. Всички артисти са страхотни. Чудесни диалози, с много приятен хумор. Главната за толкова серии нито веднъж не се извика, не нагруби някой. Изключително сдържана и умно реагираща. А и не само тя. Отдавна не бях гледала толкова добре подреден сериал.
  13. Приказки в приказката. Който обича приказки, нека да гледа. Който се занимава с мода, също да гледа. Може да си закачи нещо.
  14. Eх, какво старо негледано сериалче си намерих! Леко, весело, непретенциозно, разтоварващо и в същото време забавно и интересно. Много добри артисти. Особено лигавата богаташка. Леле колко зор е видяла артистката докато създаде този образ. За мое съжаление хич не е измислен и си ги има такива истерии вече и при нас. Останалото е пари, пари, пари-както е казал поетът,които движат света.
  15. Доколкото разбирам в образа на Наксу се връща първата артистка и тя ще бъде главният герой. Започнали са да записват новите серии.
×
×
  • Създай нов...