Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8938
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    vivetan

• Последни мнения

• Това заглавие от доста време беше в списъка ми за гледане и напълно оправдава надеждите ми. От четири изгледани епизода, плаках в три от тях. Сладко-горчиви сълзи, защото някак разбирах кой в каква позиция е, лутането, търсенето, намирането, промяната, осмислянето и продължаването напред. Взаимните грешки, избирането на себе си пред другия, прошката, смъртта и живота. Харесва ми, че не е дива динамика, а някак плавно и кинематографията е магия. Има погледи от този сериал, които бих искала да ми останат в съзнанието за дълго време. Сериалът далеч не се ограничава само до БЛ тематика, а е за разбирането на света. Така че бих го препоръчала на по-широк кръг от публика, която ще види човешкото като цяло. Надявам се майката тук да остане същия бонбон в мислите си. Надявам се също другата половина от сериала да ме зареди с още толкова теми за размисъл и емоция 
    • Който пръв види излязъл трети епизод , плюс къде и как да дава веднага знак, че да реагираме бързо. Като виждам колко старателно са се готвили, няма как да не е интересно.
    • Каква хубава комбинация от симпатични любимци! 
  • Културни прояви

• В Повдив на 8 февруари ще гостува Пекинска опера. Вход свободен. В НДК ще има същото представление на 6 февруари с билети от 100 лв.
    • Днес ще имаме среща на клуба.  Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан. 24 януари (събота) 16:30 ч. Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2 Вход свободен С български субтитри, подготвени от нас Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието. Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.   
  • Създай нов...