Хайде, за феновете
Лиса със страхотна реклама за NikeSKIMS Spring '26 Collection.
Хора, 68-те награди Grammy ще дойдат и ще отминат (неделя, 1.02), а не сме и писали, че Rose & Bruno са номинирани в няколко категории за парчето "APT."?
Не знам дали ще спечелят, но парчето ме радва от момента в който го чух, а и честно казано намирам "APT." за една от малкото песни, които обединиха положително к-поп общността. Усмивка
Аз в момента гледам текущо Goddess bless you from death ,той е подобен на Khemjira,гледам и Burnout syndrome.И двамата ми допадат.Чакам с нетърпение последната серия от горния сериал.Държите в напрежение през цялото време.
Втори сезон го гласят за февруари, поне така мернах в някакво видео на У До Хуан. Двамата главни се завръщат, ще им партнира – но по-скоро в ролята на лошко – батко им Рейн
Поредният сериал, който не започвам да гледам, защото предстоят нови сезони...
Днес ще имаме среща на клуба.
Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан.
24 януари (събота)
16:30 ч.
Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2
Вход свободен
С български субтитри, подготвени от нас
Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието.
Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.