Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8935
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Cherryblossomkorea

• Последни мнения

• Хайде, за феновете Лиса със страхотна реклама за NikeSKIMS Spring '26 Collection. Хора, 68-те награди Grammy ще дойдат и ще отминат (неделя, 1.02), а не сме и писали, че Rose & Bruno са номинирани в няколко категории за парчето "APT."?      Не знам дали ще спечелят, но парчето ме радва от момента в който го чух, а и честно казано намирам "APT." за една от малкото песни, които обединиха положително к-поп общността. Усмивка   
    • Аз в момента гледам текущо Goddess bless you from death  ,той е подобен на Khemjira,гледам и Burnout syndrome.И двамата ми допадат.Чакам с нетърпение последната серия от горния сериал.Държите в напрежение през цялото време.
    • Втори сезон го гласят за февруари, поне така мернах в някакво видео на У До Хуан. Двамата главни се завръщат, ще им партнира – но по-скоро в ролята на лошко – батко им Рейн    Поредният сериал, който не започвам да гледам, защото предстоят нови сезони...  
  • Културни прояви

• В Повдив на 8 февруари ще гостува Пекинска опера. Вход свободен. В НДК ще има същото представление на 6 февруари с билети от 100 лв.
    • Днес ще имаме среща на клуба.  Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан. 24 януари (събота) 16:30 ч. Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2 Вход свободен С български субтитри, подготвени от нас Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието. Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.   
  • Създай нов...