Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8925
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    esenenlist

• Последни мнения

• Става още по-интресно. Вече навързаха хора и събития. Научиха някои изненадващи неща за беглеца. Освен че е фен на стари филми за 47 ронини, много обича да защитава слабите. Значи причината за действията му трябва да е била само една.
    • Карина с фотосесия за PRADA в януарското издания на Esquire.    Много ми харесва един от постовете на списанието в Инстаграм: "Това съдържание е 100% лицето на Карина, не е дело на AI. Възхищавайте се на красотата, която никой не може да пресъздаде."     "Dirty Work" в колаборация с Flo Milli е сред номинираните за наградите iHeart Radio Music Awards. Честно казано не ми се вярва да спечелят, но пък е хубаво, че са забелязани.      Малко видеа зад кулисите.  Като това от участието им Amazon Music. клик на снимката     Подготовката и участието им на MAMA 2025. "[ae:scenes] 에스파 내 코어 힘 최강자는? | 에스파 2025 MAMA 비하인드 (aespa 2025 MAMA Behind)" клик на снимката     Как е минало участито им на MMA. "[ae:scenes] MY들 우리 상 받았당 | 에스파 aespa 2025 연말무대 비하인드 #1"  клик на снимката     Изпълнението на 2025 MBC Gayo Daejeon беше предварително записано и излъчено на 31.12. "Intro+Kill It+Rich Man"     На 31.12 Карина, Джизел и Уинтър участваха в новогодишната програма на японската телевизия HNK, за което, ако си спомняте, имаха голяма опорка от страна на привържениците на крайно десните политики в Япония. Те се противопоставиха на участието на aespa заради Нингнинг и лампата, която била купила и показала в Бабъл преди 3 години. Същата, която им прилича на гъба от атомна бомба, но пък се продава свободно в самата Япония. Е, не канселираха групата, просто Нинг се "разболя" и не успя да присъства. Слагам го в кавички, защото според мен беше политкоректна стъпка, която сигурно и аз самата бих предприела на мястото на СМ. Да ви кажа, успокоих се, че макнето няма да ходи. НО! това не попречи на част от японската публика да намери друг проблем - часът на изпълнение. Участието им било подигравка към историята. OMG?!?!? Ето пример за радикален японец, който безочливо се възползва от вълната на омраза, наричайки ги "идол група с история на подигравки с жертвите на Хирошима и Нагасаки."     Въпреки постоянните атаки срещу aespa, те са най-високо класираната дамска група за годината в Корея, съгласно "2025 Domestic and International Annual Chart Top 100", като са и изобщо изпълнителят с най-много песни в годишната класация за музика -  "Wiplash", "Dirty Work", "Rich Man", "Armagedon", "Supernova" и соло парчето на Карина "Up". Супер, браво! (изт. Naver) Освен това "Up", която няма видео, няма участие в музикални предавания, не е промотирана, завърши годината минавайки 100 мил. слушания. 
  • Културни прояви

• О, да. Два пъти съм била на техни концерти в България. Прекрасни са. Супер шоу правят. И този път ще отида.
    • Имате ли отзиви за Trendz? Не са ми познати. 
    • Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае?  Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било.   TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.
  • Създай нов...