Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8916
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    rooster

• Последни мнения

• Айде,първи и положителен коментар от мен    Филмчето е приятно и забавно за гледане.Има доста забавни моменти,а към края и доста "кютеци" с визуални ефекти. Тип супергерой,но лееко заимствано от холивудските филми - Боговете на Египет,или Шазам  Саундтраците са много готини и симпатични  Аз лично много харесах тази част от филмa,със саундтрака на Rick Astley  Доста се ползваше преди години като "трол" песничка  Актьорския състав е много готин и пъстър,точно за такъв жанр/филм.Много се изкефих на Ra Mi Ran и Oh Jung Se  Старата школа знае как да придаде този комичен момент при случайни или екшън моменти  Малката Lee Jae In определено има потенциал в киното  Yoo Ah In също ми беше един от любимците...Абе всички си бяха готини и забавни...    Не е голямо "УАУ" филма,но пък за разпускане вечер мисля че е супер    п.с. @snowmoon @bealonenomore Може ли да добавите връзката към телеграм - ЦЪК 
    • Много красив сериал със страхотна актьорска игра. Браво! Всичко, което кажа за сериала ще е малко...затова трябва да се гледа.
    • Днес Снежка стана на 1 годинка!!! 
  • Културни прояви

• О, да. Два пъти съм била на техни концерти в България. Прекрасни са. Супер шоу правят. И този път ще отида.
    • Имате ли отзиви за Trendz? Не са ми познати. 
    • Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае?  Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било.   TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.
  • Създай нов...