Jump to content

Шоши-сан

Потребители
 • Content Count

  947
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Шоши-сан last won the day on September 19 2019

Шоши-сан had the most liked content!

Community Reputation

309 мочи

3 Followers

About Шоши-сан

 • Rank
  Пазител

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Преводача HPriest трябва да издържи до края . Хем му е позволена и ваканция по някое време, все пак и той е човек .
 2. Не съм го догледала. Разсейвам се, по - скоро чакам спокойствие за да си го догледам. Якушо - сан
 3. Аххха, ето каква била работата значи . Аз понеже съм почти напълно боса на музикалния японски фронт та затова .......Чакам да ми качат епизод 3 с превод за мен.
 4. Хм, нашата Rie понеже е изгледала и трети епизод и го изкоментира на другото място та точно за Масато Уада специално писа. Сега и ти ukio специално за него. Аз тепърва щях да проверявам дали и къде другаде съм го гледала. Аз съм с първи 2 епизода но мога да кажа какъв играе.
 5. 36-40 изгледани. 5 силни , много добре направени части , които ми бяха толкова приятно-интересни заради качеството на разказа , че неусетно си мислех че имам още за гледане и си търсех бутона "next" а се оказа че съм на финала на 40-я. Този път изцяло почти посветени на героя Shinji Oikawa и неговата семейна история свързана със събитията от март 2011 и след това.
 6. Аз изгледах неусетно първите 3 серии на две порци. Първо първата преди дни и сега 2-3. Прочетох коментарите до епизод 3 вкл. И аз да се добавя към симпатичния релакс с това заглавие. Мда , включително и финалната музика. Абе естетическа наслада направо. От цялата атмосфера а и от това че самите те сядат на масата с чаша направо ми се припи и на мен чаша хубаво вино.
 7. Не малко а много тежка тематика, която не знам дали средностатистическия човек може да избегне в живота си. Само тези дето имат "късмет" да се гътват внезапно. Според мен по -правилно е да се говори за сериозни а не за тежки. Заглавието е жанр human drama, така че сме на социални теми. А визията , името и въобще аурата на една от централните героини - Мадона ми навява други възприятия , не точно инди. Но още не мога да кажа по -точно какви само от един епизод. Във всеки случай любопитно-въздействащи.
 8. Остава да се трогнат и да го качак като за мен нейде. Любопитно ми е да видя и тази по-ранна версия. Даже повече от любопитно.
 9. Ясно че гледан но много отдавна този хубав филм. Явно тогава е нямал тема тук. Но по-добре късно от колкото никога. Бих казала японска класика, от задължителните за гледане на японския фронт.
 10. 31-35 изгледани. Майсторски вървят разкриванията на образите. Този път се въртяхме повече около Саяка - сан. Обясни се и как са се събрали в едно конструктивно направление на пръв поглед доста различни хора а и не живеещи на едно място. Но единомишленици.
 11. Изгледан първи епизод. Видно това ще бъде силно заглавие. Майсторски разказаха сюжета в първата серия. Тъкмо дадени емоции да вземат превес над зрителя и превключваха на други. Локацията красива, с атмосфера.
 12. Мерси на Lazeto за темата . Някъде преди 2 седмици изгледах този филм и много подробности вече не помня. Но филма ми хареса. Основната тема ясна, актуална, нищо ново но поднесена с един такъв специфичен чар, което определям и като най-силната страна на този филм. Финално филма ми хареса. Както ukio e писала бонус към края беше Окинава и ананасената нива. Нагледах ананасовите насаждения там на юг. Както се смея. Щото малко по на югозапад имам и захарна тръстика . Въобще не е лошо от време на време да наглеждам японския юг Сетих се сега, че след като изгледах филма и ми хареса,
 13. Мерси на lazeto за темата. Гледам го текущо, всяка неделя се качва превода на делничните 5 епизода за седмицата, 30 мини-серии до тук, 1/4 от заглавието. Вече минаха 6 седмици от началото. Мнооого приятен разказ и герои. Има си от всичко в това заглавие. Много на брой и интересни герой. Остров със стриди. Гората Томе с природен парк. Кеф ти море/океан, кеф ти гора, кеф ти хумор, кеф ти сериозни и актуални теми от бол различни гледни точки. Здраве и живот се надявам да стигнем до края, имам си и компания в текущото гледане.
 14. Е че кой казва че няма комедия в инди заглавията?! Разбира се че има хумор и тук. Колко много намигания има към зрителите! На фона на сериозните тематики. То Тамаро- сан ли или пък хазаите на този дом, които аз постфактум от Rie разбрах че са играни от един и същ актьор а аз въобще не загрях това 11 серии, то учителите в детската градина ли. Хумора като всичко останало в това заглавие е на високо ниво. Явно трябва да дефинираме кой какво разбира под инди Сетих се нещо друго като се "захванахме" за това инди . Имам трима актьори на япноския фронт , който като ги видя автомат
 15. Изгледан. До двата предпоследни епизода ми хареса. Забавно-розовко, кратко- сериите по 20-ина минути, приятна музика.... За разтоварване екстра. И дойдоха двата последни епизода и .....включването на брата на Мамия в тази форма в която го направиха бе изцяло кръпка за мен и излишно. Това уж дето трябваше да доведе това вкл. като "израстване" на двамата главни можеше да бъде без да се изпада в мелодрама и да се изпада тотално от началния тон на заглавието. Та развалиха го финално за мен това заглавие. Друго което ми хареса, освен първите 8 серии , е заглавната песен на този сериал
×
×
 • Create New...