Jump to content

Шоши-сан

Потребители
 • Content Count

  889
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Шоши-сан last won the day on September 19 2019

Шоши-сан had the most liked content!

Community Reputation

281 мочи

3 Followers

About Шоши-сан

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ukio, мерси за предложението. Разгледах какво пише за сюжета на Toki wo kakeru shojo но хич не си падам по два от жанрите на това заглавие- ученически и фантстика.
 2. Ами и аз чакам инфо по същия въпрос. Аз само онлайн гледам всичко. Скоро , ти докато гледаше, проверих в друг онлайн ресур но пак същото, липсват няколко минути от последната серия.
 3. Трети епизод изгледан. Големи перипетии ще има пред главния дует. С майките им е най-малкия проблем. Тепърва ще трябва да търпят бащите и ..... Съмнява ме да стигнат до развод с тези роди На фона на това което беше преди пандемията, преводите на започнатите от мен 4-5 текущи японски заглавия, вървят повече от редовно. Това епизод на 7 дни си е направо бързо. Само такива като Blitzfansubs са по-бързи. Ейта ме в тази си роля.
 4. Ама че номер. Значи и при теб последните минути на последния епизод липсват. Мда, японско заглавие, без типични злодеи и съответни наказания.
 5. Гледай , гледай, колко още ти останаха епизоди? Стигна ли до чичото? Каеде е наш човек, споко.
 6. Изгледани 4 епизода. От това което се случва до тук се намеква за романтика.
 7. Абе изненадите не спират до самия край. Пък да не говоря и за изненадата в последния епизод . Дето ми е качен без последните 5 минути. Хайде чакам да стигнеш до края та да ми ги разкажеш тез 5 минути.
 8. Да ударя силно едно рамо и аз на този филм. Добър филм. Силен филм. За пътя няма да повтарям ukio. Добавям път да се срещнеш с болката си, да си я изживееш и да се вземеш в ръце. И това от съвсем млад човек -тинейджър. Много съм доволна от филма. Заслужаваше си напълно отделените над 2 часа. Нямам забележки. Видях че не съм гледала до сега друго от Nobuhiro Suwa. Серена Мотола във филма ми изглеждаше познато. После проверих, но освен в един сериал май другаде не ми е попадала на екрана до сега а и във въпросния сериал е била е един епизод та не я помня от там. Явно ми напомня на
 9. Голям смях снощи с това заглавие. Гледам в ресурса ми на целия фон "розово-бозави" постери един с японско заглавие та чак ми стана любопитно. Отворих но загледах само резюмето без да ми мине погледа по-надолу. Отворих епизода. И на екрана ..... една камара познати скици. Минах една трета от първи епизод. Днес ще го догледам. Бойно, динамично и комично начало . Да видим. Дано има късмет с преводача на английски, даже не забелязах кой е . Тепърва, ако си е написал данните на видеото.
 10. Трети изгледан епизод. Доста наситен, добре монтиран. "Загря" екипа.
 11. Изгледан. Не бе това което очаквах първоначално. Обичам такива изненади. Определено инди-заглавие. Доволна. Хареса ми лампата в последния епизод, бих си сложила такава, за разлика от тази във втора серия . Интересно поднесено това цялото за светлината и усмивките. Жалко че превода на английски "куца", особено в последните 2 серии според мен "загубих" сума неща от повествованието. Заслужава качествен превод това заглавие. Ехххх. Kuroshima Yuina проверих че почти или въобще не съм я гледала до сега. Хареса ми, има кино-излъчване, повече роли ѝ пожелавам. И като казах и
 12. Да ударя едно рамо и аз на този филм. Преди 10-ина дни го видях, видях че има и тема тук но прочетените пререкания нещо ми "убиха" музата тогава за писане та сега да споделя Добър филм. Добър. Има си много неща, аз дори май открих и такива дето не знам дали са зададени от творческия екип- например еко-тематиката. И над такава в няколко кадъра бях. Ако се поредактира малко ту тук , ту там може и да е още по - добър. Имам техническа забежка. На снимките на открито на американоговорящите некорейски актьори куцаше звука, а и така фъфлеха някои на него че не разбрах тук таме по дума, това н
 13. "Завъртяха го " като ментор и ученик. Не задълбаха излишно.
 14. ukio, във втори епизод има една история на фона на лампата която може и да не ти допадне. Мда, ала инди заглавие е . Furutachi Kanji стана спец в такива, от едно в друго . Направо "гербова марка". Те с Лили Франк двамцата имат подобаващо излъчване за такива заглавия .
 15. Мда, с тоз фантастичен момент се справиха добре. Мен нелюбителя на фантастики не ме напрагнаха и не ми досадиха. "Замазаха" го дорбе
×
×
 • Create New...