Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8912
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Silvena

• Последни мнения

• Да. Аз тогава случайно срещнах един от актьорите, който ми разказа, че снимат с известни артисти. Спомена името на Тацуя Фудживара, но за Рьома разбрах после, че е включен в каста. Препоръчвам да гледате първо сериите, а после игралния филм.
    • Ето малко повече информация: Присъствието на Ryoma Takeuchi в София е свързано с един от най-амбициозните японски филмови проекти от последното десетилетие – екшън трилърът „The Sun Does Not Move“ (2021). Това не беше просто кратко посещение за снимки, а мащабна международна продукция, която превърна центъра на столицата ни в декор за филмов блокбъстър. Проектът е базиран на известните романи на Shuichi Yoshida  и се развива едновременно като филм и сериал. София е избрана за откриващата сцена на историята, което е огромно признание за кинематографичния потенциал на България. Самият Ryoma Takeuchi  влезе в ролята на агента Ryoichi Taoka , като голяма част от напрегнатите каскади бяха заснети на емблематични места като Лъвов мост и малките улички около Халите. Това, което прави проекта специален, е фактът, че японският екип заложи на автентичността. Вместо да разчитат на компютърни ефекти, те затвориха ключови булеварди в София за реални експлозии и преследвания с коли, в които активно участваха нашите каскадьорски екипи от B2Y Productions. Самият Ryoma Takeuchi  демонстрира изключителна физическа подготовка, тичайки по софийските павета в костюм – визия, която стана знакова за филма.Към днешна дата, в началото на 2026 г., Takeuchi  вече е в нов етап от кариерата си с проекти като „Like a Dragon: Yakuza“, но престоят му в България остава един от най-големите мостове между нашето и азиатското кино. Определено е интересно да се види как градът ни може да изглежда толкова елегантно и динамично през погледа на японски режисьор като Akira Hasumi. 0:44сек. показва централна част от София, България, като на преден план се вижда Паметникът на Цар Александър II, а на заден план е сградата на Народното събрание.
    • @ukio може ли да добавиш линк към темата на Рьома Такеучи  ◍ Благодаря предварително 
  • Културни прояви

• О, да. Два пъти съм била на техни концерти в България. Прекрасни са. Супер шоу правят. И този път ще отида.
    • Имате ли отзиви за Trendz? Не са ми познати. 
    • Концерта на XLOV ще се проведе на 6 февруари. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, изглежда мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Знам, че е качвана информация тук за това, обаче не знам защо съм останала с впечатление, че концерта трябваше да е през декември и сега датата му е сменена на февруари, а то май все си е бил за през февруари. А иначе се чудех защо никой не сподели досега нищо от концерта, пък той просто още не е минал. Луда работа, туй мойто.   TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.
  • Създай нов...