Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8896
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Mariq370

• Последни мнения

• Изключително тъп екшън! Жалко за готините актьори. Не ми се пише повече.
    • За сега съм гледала първите три серии. До тук сериалът е много силен - история, персонажи, актьорска игра.  По - нагоре някой беше споделил,че едновременно харесва, съжалява и мрази главната. Аз не я харесвам, не я съжалявам, не я мразя. Но разбирам защо е такава. Тя е оцеляваща и силна. И е самотна. Брутална е, но не би могла да бъде друга, защото животът й е бил брутален още от раждането й, оцеляла е някак, без добър възрастен наоколо, без грижа, човешка топлота и обич. Тя е като див тигър, затворен в цирка. Видях у нея желание да подреди правилно фигурите върху шахматната дъска, да победи и да се освободи. Направи го. Но ми е трудно да определя емоцията на героинята в края на 3-та серия. Беше много силна и адекватна на живота й до сега. Тигърът смачка жестокия си дресьор и избяга от цирка. Въпросът е как ще използва получената свобода.  Със сигурност тя е жертва. Има манипулативен ум, вижда хората около себе си като пешки и само двама от тях като рицари. Наложило й се е да използва хората за да оцелее. Но може ли да се промени и да заживее спокойно? Все още не мога да я определя като насилник, жестока, психопат. Не харесвам и не оправдавам методите й, но все пак я разбирам. Засега. Много добра актьорска игра  зад основните мъжки персонажи, но сред тях блести недостижимо (до момента), като рядък диамант Ким Ю Джонг.     
    • Предполагам, че скоро ще трябва да преместим темата на Лукас в актьорския раздел.  Сериалът в който участва, "時候 A TIME" е в пост-продукция и ще излезе през 2026 г.     Лукас е в ролята на младия Джери Ян (), а актьорският съставът включва още популярни лица като Айви Чен и Джанин Чанг. Повече в FilmCommission Taipe.     Днес Лукас се включи в Бабъл, за да каже следното: "2025 година почти приключи. Тази година беше много различна за мен. Година на учене, разбиране и благодарност – и през тази година започнах наистина да търся най-истинското си аз. Преживях много неща, вследствие на което се появиха много нови мисли и преживявания. Най-накрая, сега се уча бавно да успокоявам сърцето си, да се изправям пред живота с по-стабилно и непоколебимо сърце. Може би напоследък сте забелязали, че рядко споделям новини. Това е така, защото избрах временно да се отдръпна от интернет, изключвайки външните гласове, за да мога да се съсредоточа повече върху това да слушам собственото си сърце. Може би е така, защото средата, в която израснах, без да го осъзнавам, повлия на начина, по който гледам на света и на себе си. Затова искам да си дам време да да се реорганизирам и да преоткрия кой съм всъщност. През тази година съм много благодарен - на себе си, а също и на всички вас, които продължавате да ме подкрепяте и придружавате. Благодаря ви за подкрепата и разбирането през цялото това време, за това, че растяхте с мен. Аз също продължавам да търся и изследвам какво ще бъде бъдещето ми. Надявам се, че един ден ще мога да споделя света си отново с всички вас - с по-честно, по-зряло и по-автентично аз. Благодаря ви за всичко! Нека всеки ваш ден бъде изпълнен с красиви неща! Обичам ви, бъдете в безопасност и щастливи!" 
  • Създай нов...