Когато се появи рекламата на Цуда, очакванията ми към този сериал литнаха към небето, защото несъмнено видях Тацу от плът и кръв.
Само че "оригиналът" след рекламата ми доскуча за нула време, което е малко тъжно. Става въпрос за шегаджийски нелепици все пак. Има нещичко в сериала, но не ми беше достатъчно. Признавам си от раз, че с по-голям интерес зяпах този вариант И даже съм благодарна за една-две идейки за почистване, които са близки до акъла, но си е друго да ти ги покажат нагледно.
О, да, несъмнено в мангата са по-красиви и това е факт Но тук не става дума за такова сравнение, колкото за лични предпочитания и виждания. Кейта е симпатичен, чаровен мъж според моите лични характеристики и конкретно в тази си роля е отличен избор. Рьома е... да кажем, че е сплескан в лицето xD Надявам се да не са целяли да излизат с факта, че героят е само наполовина японец и то затова нещо не му е наред хахахах. Иначе танците ги е овладял, за следващия филм може още една идея одухотвореност на образа да придаде, ако му позволят xD