Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8886
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Nelly.S

• Последни мнения

• Докъдето съм стигнал е супер, напомня ми на сериалите Мениджър Ким Chief Kim (2017) и Incarnation of money (2013)
    • Approved  ✨✨✨✨✨✨✨ Филмът ми остави по-скоро смесени впечатления. Още от самото начало усещането ми беше, че силно напомня на американски апокалиптични продукции както каза @Koizora  – като визия, мащаб и начин на изграждане на напрежението. Самото наводнение и сцените на хаос бяха добре направени и на моменти наистина въздействащи. Не съм фен на фантастиката и точно затова линията с изкуствения интелект и идеята за създаване на нова човешка раса ми се стори излишно усложнена и недоизяснена, което ме извади от историята. Имаше и повтаряемост в действията и ситуациите, което на моменти забавяше темпото и размиваше напрежението. Въпреки това филмът имаше силни сцени, които ме разтърсиха емоционално и ме накараха да настръхна. Обичам напрегнати и мрачни сюжети, но тук усещането за натовареност беше малко в повече. Като цяло филмът ми хареса, макар и с резерви, и определено би допаднал повече на зрители, които обичат апокалиптични и фантастични елементи.   Оценка 7,5/10
  • Културни прояви

• Създай нов...