Предателите се оказаха където трябва. Не съм изненадана. Поне откриха, къде изчезват труповете.
Ама че работа! Още в края на 19и век е можело да се проследяват хората и да се държат под пълен контрол. И без дигиталната ера си го е имало това. Колко тъжно!
Появи се и героят на Джьо Кайри. Надявам се да го включат подобаващо. Все още не мога да схвана стратегиите, които плете Кьоджин, но май няма да сполучат с тях. Полицията е безполезна.
Да, и аз го гледах в Телеграм, вместо да се мъча в Playtube. Бихте ли сложили линк, моля
Малко ми дойдоха в повече всичките сплетни и ако не бяха Nam Koong Min и
Kim Jung-nan (която страаашно харесвам, но я няма в описанието на участниците, за сметка на други не толкова добри актриси) бих го захвърлила вероятно още на втори, трети епизод. Да, действието върви бързо, има доста интересни кулминационни моменти, но... залита много към стила, който изобщо не обичам - макджанг драмите.
Обаче, този, нашия доктор и лудата кака с прокурора правят нещата да са мааалко по-леки за възприятията.
Поне на мене ми ''дотежа'' с всичките 16 серии. Може би щеше да е по-леко, ако бяха макс 10.
Добре е, откъм актьорска игра като изключим Kwon Na Ra с непрестанното овче изражение. Даже бих казала много добре. Динамичен е, спор няма.
Бих сложила оценка 9, но заради сценария и 16-те епизода лудости ''падам''на 7.
Я какво се правя на критик - на когото му се гледа, да го гледа и да си каже мнението. Моето е такова